Arkadia

Forum Udruge stolno strateskih igara \"Arkadia\"
It is currently Wed Feb 21, 2024 8:11 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Aug 17, 2014 12:26 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 19, 2009 11:45 am
Posts: 43
Location: Zagreb
http://www.frontlinegaming.org/2014/08/ ... rged-army/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 18, 2014 7:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Oct 12, 2005 7:21 pm
Posts: 3229
Location: Dark side of zagreb
Prema normalnom FOC-u u rulbuku trupe su objective secured.
Space wolf detachment koji kaze da moras imati 2 HQ i 2 trupe minimalno nema objective secured. Recimo da imam samo 2HQ u svojoj SW armiji, krizam se s dva detachment pravila.
Da li se oni zbrajaju?
Grey hunteri imaju objective secured i bonuse iz SW codexa?
Ak nemaju, di pise da nemaju?:)

_________________
"Sometimes, when I'm alone, I like to cover myself in Vaseline and pretend I'm a slug."
-Internet Cancer

Jedem sve Diznijeve junake...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 19, 2014 6:34 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 19, 2009 11:45 am
Posts: 43
Location: Zagreb
Sve ovisi o detachmentu koji odabereš. Ak hoćeš objective secured igraš CAD. Osim CAD detachmenta, jedino što ima trenutačno objective secured je Tyranid Gargoyle formacija.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 19, 2014 6:38 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 19, 2009 11:45 am
Posts: 43
Location: Zagreb
Najbolje je kaj možeš igrati oba detachmenta, tj. CAD i Wolves Unleashed detachment. Jedna formacija (CAD) bu imala objective secured na troopama, a druga (Wolves Unleashed) bu imala outflank.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 20, 2014 7:15 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Oct 12, 2005 7:21 pm
Posts: 3229
Location: Dark side of zagreb
Da li se bonusi zbrajaju ili ne?

_________________
"Sometimes, when I'm alone, I like to cover myself in Vaseline and pretend I'm a slug."
-Internet Cancer

Jedem sve Diznijeve junake...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 20, 2014 11:44 am 
Offline

Joined: Mon Jan 19, 2009 11:45 am
Posts: 43
Location: Zagreb
Ne, svaki detachment ima svoja pravila, tak da CAD trupe ti na stolu imaju objective secured, a svi uniti iz Wolves Unleashed detachmenta mogu dobiti outflank. Nažalost kad miješaš detachmente i ti i tvoj protivnik morate voditi evidenciju koji unit od čega profitira. Ak misliš da je to loše računaj da još možeš dodati allies detachment za svaki detachment....


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 20, 2014 12:48 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Oct 12, 2005 7:21 pm
Posts: 3229
Location: Dark side of zagreb
Brijem da nisi skuzio pitanje..
al zaboravi nasao sam u rulebooku.
unit moze pripadati samo jednom detachmentu. ukoliko ti vojska po normama rulebook detachmenta i po normama kodeks detachmenta, moras izabrati ili bonus iz rulebooka ili bonus iz kodeksa, moras reci neprijatelju koji koristis.

_________________
"Sometimes, when I'm alone, I like to cover myself in Vaseline and pretend I'm a slug."
-Internet Cancer

Jedem sve Diznijeve junake...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group