Arkadia

Forum Udruge stolno strateskih igara \"Arkadia\"
It is currently Thu Oct 29, 2020 5:49 pm

All times are UTC + 1 hour
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 17, 2019 1:44 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 16, 2008 8:29 pm
Posts: 448
Location: Hrvatska, Zagreb
Dakle, kako je dobar dio vas upoznat, Rašo je predložio da se, u ovo blagdansko vrijeme, okupimo i svi zajedno igramo 40K (nešto što je i meni bilo na pameti već dulje vrijeme). Kako ideja nije razrađena dogovorili smo otvoriti ovu temu da svi skupa podijelimo ideje i probamo se organizirati tak da svi mogu sudjelovati.


A. FORMAT


Slična događanja smo već organizirali pa će poslužiti kao primjer onoga kaj bi mogli napraviti.

1. Bitka za birtiju - svaki je igrač uzeo 20 terminatora i jednog termi HQa. To je bio jedini uvjet. Nije bilo bodovnog ograničenja jer smo se htjeli pobiti ko ljudi bez komplikacija.
2. Božićni(?) turnir - 750 bodova. Igranje u parovima. Unatoć dobroj organizaciji (bravo, Krulik) uspjeli smo odigrati samo 1 partiju po paru.

E, sad. iako su oba sistema bila dobra, ove smo godine u situaciji da imamo igrače koji ne igraju samo Kaos ili Imperij. U skladu s time nastojmo se dogovorit kaj ćemo i kako ćemo.

Moj prijedlog je mali "turnirić" od 500 - 700 bodova (1 HQ (max) + 2xtrupe ostalo po volji) ali HQ ne ulazi u cijenu vojske već se nakon odabira vrste HQa baca po jedna D6 u svakoj tablici iz CA 2018 (tablice za generiranje heroja) sa rerollom pravila koje odabrani HQ već ima (ala lik sa lightning clawom dobije na tablici reroll to wound) Mislim da je svima jasno iz ovog da nema special charactera. Svaka vojska pritom dobiva 8 CPa za korištenje tijekom partije i bez mogućnosti obnavljanja CPa. Sve vojske imaju pristup svojim pravilima, warlord traitovima i odgovarajućim strategemovima. Relici mogu ili ne moraju biti dozvoljeni (ja sam da se ne dozvole relici ali to je nekaj oko čeg se možemo dogovoriti). Želim napomnuti da je ideja o prijateljskom turniru i u tom duhu treba graditi liste.

B. TERMIN

Rašo je predložio da se fajt organizira za 28.12.2019. Budući dda znam da nekima ne paše taj termin ajmo nać nekaj kaj će ljudima bolje pasati.

C. MISIJE

Nisam gledal misije al možda ne bi bilo loše da izvućemo nekaj iz CA, Prijašnje misije su bile fokusirane oko fajta između kaosovaca i imperijalaca

Diskutirajmo!

_________________
"To a Space Marine, the boltgun is far more than a weapon; it is an instrument of Mankind's divinity, the bringer of death to his foes. Its howling blast is a prayer to the gods of battle."


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group