Arkadia

Forum Udruge stolno strateskih igara \"Arkadia\"
It is currently Wed Feb 21, 2024 9:02 am

All times are UTC + 1 hour
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nedeljni derbi
PostPosted: Sun Apr 11, 2010 3:12 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 22, 2005 10:09 am
Posts: 1651
Location: gabon
Da bio je to još jedan dan kao stvoren za nedeljni blood bowl derbi.

Ovoga puta domaæini Hellpit Squeakersi su (na nož) doèekali svoje omiljene rivale iz nešto zelenijih krajeva- Huanchijeve Blitzere.O da, pripremna utakmica je veæ pokazala kakav æe to derbi biti te kakav je meðusobni odnos i respekt te dvije momèadi i njihovih navijaèkih skupina.

Stadion je bio pun sljedbenika rogatog štakora koji su bili spremni za ponovni okršaj sa prijateljima iz Lustrije, meðutim èini se da se tunel kroz koji su se uputili gostujuæi navijaèi neobjašnjivo urušio te je samo nekolicina slabijih, ali nešto agilnijh(èitaj skinkovi) navijaèa Blitzera uspjela doæi na stadion.Tamo su velikodušno ugošæeni te su bili prisiljeni stajat izmeðu dvije skupine nekakvih smrdljivijih štakora te nisu do kraja utakmice uspjeli preživje... izdržati.

Utakmica je bila napeta.Udarci su se izmjenjivali na obje strane,kroksigor Blu je uspio samog sebe nokautira pri prvom pokušaju blokiranja te je bio nježno iznešen na leðima od nekih stotinjak štakorèiæa.Publika je bila u ekstazi meðutim Blitzeri su je ohladili veæ u svom prvom napadu . TeÆuIæpo se je uz malu pomoæ šestorice saurusa uspio lagano ušetati u protivnièku taèdaun zonu i zabiti svoj prvi ligaški taèdaun.
Prvi napad Squeakersa je neuspješno propao nakon što se njihov gutter trkaè uspio spotaknuti sam o svoju nogu(a možda i još nešto) prilikom polaganja.

Na kraju prvog djela rezultat je glasio 1:0 za goste a pauza je bila obilježena glasnim skvièanjem glavnog trenera Squeakersa i velebnim spektaklom nekolicine inžinjeraca koji su prezentriali svoje izume(ne moram napominjati da prilikom ove prezentacije JE ozljeðeno ili ubijena veæa kolièina životinja ili ljudi-životinja).

Nastavak je donio više radosti za domaèina.Nakon par nesupješnih pokušaja hvatanja lopte(što æe se kasnije pokazat vrlo bitno) bacaè uspijeva dobaciti loptu te ju kroz hendofanje dovesti u gostujuæu taèdaun zonu.Pogodak,a nekolicina jaèe natuèenih protivnika je domaæinima donjela još jaæu podršku sa tribina(cheering fans). Èetiri kruga do kraja imali su rezultat 1:1 sa 3 igraèa više u polju!!! Cilj je bio probati iskoristiti brojnost te ukrasti loptu Blitzerima i probat zabit za vodstvo (plan B je bio zabit što više guštera u zemlju).
Meðutim TeÆuIæpo je imao druge planove.Nakon sjajno ispucane skavenske lopte uspjeva ju u drugom pokašaju uhvatiti te kreæe u slalom.Ovdje je blu napokon uèinio nešto korisni i otvorio skavensku sredinu za "malog zelenog" kako ga popularno zovu.Upsjevši proæi bezbroj doðeva te go for it zabija za pobjedu u zadnjem Blitzerovskom turnu.

Na kraju tekme trener blitzera je shvatio da je bolje da odmah krenu te je iskoritstio teleport skroll koji mu je slann dao nešto prije nego su krenuli na gostovanje.Trener domaæina takoðer nije bio u moguænosti dati izjavu za spike magazin jer se èini da je nakon ove tekme smjenjen (slijedeæi dan viðen kako pere kotaèe doom wheela).Publika je viðena kako pali majce svojih idola i skandirara " mam-iæu cigane ".(uspio jo mu je pasti fan faktor 3)

Neobiènosti:Skaven kežultis 1 Lizardmen kežultis 2

Prebio me ko vola u kupusu Luka!!!

Rezultat: 2-1 za Blitzere.

_________________
What was pink now is blue,

What was one now is two.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 11, 2010 5:54 pm 
Offline

Joined: Sat Apr 10, 2010 7:07 pm
Posts: 4
Zgodno. Iako sam malo razocaran, nitko nije UBIJEN tijekom utakmice. Prije ili poslije utakmice se ne racuna jer je tako nesto i vise nego ocekivano. :-D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group