2000 bodova po strani, Breakthrough, Ruski motostrelkovy vs. Devil dogsi
Ukratko:
Kako smo Rašo i ja livade em za opæa pravila em za army pravila bilo je dosta pièkaranja s jedne i druge strane kad smo nešto zaboravili(Rašo pogotovo pa sam ja ispao kriv).
Em sam toliko inèa ukrao da sam ih dovoljno skupio da mu se deployam s druge strane stola, onako odokativno, pa sam opet ja bio kriv.
Em avioni nisu kuvca napravili(dobro Rašini jesu uništili jednu kaèušu i još neki falus kojeg se ne sjeæam), em nam treba neka AA podrška jer su avioni služili da sjebu ove druge u naletu pa sam opet ja bio kriv.
Antitank rifles su izgleda vrlo korisna stvar pa ih se isplati koristiti.
Rusi su natukli DD u assaultu, ja bi mogao zapamtiti ko kome daje reroll i za koji kuvac, pa takoðer da si zapišem da je HMG RoF 6, pa i da nauèim osnovna pravila koliko se ko di kreæe, da kaèuše imaju malo razlièita pravila od obiène artiljerije, barem onako odokativno kako Rašo voli. :)
Rašo je s druge strane gluv i disleksièan pa nije skužio/èuo/obratio pažnju na moje glasno èitanje da može u mobile deploymentu staviti priestove za što sam ja opet kriv(primjeæujete subtemu ovog posta da sam ja kriv?).
Priestovi nisu bogznakaj napravili ko ni šermani, minobacaèi su okej, a i bazuke nije imao gdje koristiti.
Red Bear ima zakon liste, neke stvari su jeftinije osim kada ja i moja matematika idemo slagati bodove pa dobijem tri i pol rusa u 2000 bodova.
Rašo nadopuni ak se sjeæaš kak je tekla partija....