Quote:
Koliko je dobra, neću ulaziti.
Lista nije univerzalna. Po meni je dobra u obrani i nikako nije za napad.
Zanimljiva je jer za malo bodova dobiješ AT topove sa ROF-om 12, i dva voda HMG-ova (MG Company) od kojih svaki ima ROF 72, ali ih možeš razbiti po Platoonima što baš i nije jednostavno za shvatiti jer je naziv Combat Platoona
MG Company, a unutar tog MG Company Platoona imaš 3 Platoona. Iako piše da svaki taj Platoon (sekcija) može biti samostalan sa svojom komandom, u MG Copmany Platoonu ima samo jedna komanda pa onda ne znam na koji se q... to može razbiti. Svaki Platoon, po meni sekcija od 4 HMG-a ima Panzerschreck tim i samim tim dobru zaštitu protiv tenkova, oklopnih vozila...
Quote:
Dobar pokušaj da kontriraš svim listama ali protiv fortifikacija si jebo ježa. Dosta si statičan.
Znam, gore sam napisao da lista nije univerzalna i daleko od dobre (idealne).
Quote:
Ovaj jedan KT, izbaci ga, vidiš da je sam ko drek na pljusku a roknuti će ti bez beda u late waru.
Kraljevski tigar služi samo za usporavanje protivničkog oklopa i nije neka ozbiljnija prijetnja iako uz malo sreće (ROF 3) može svašta napraviti. Ako igraš protiv njega, nećeš u napad preko brisanog prostora poslati svoje tenkove, pješadiju u kamionima i slično, nego ćeš ih sakrivati i napredovati polako i oprezno.
Quote:
Radije si makni 2cm AA i stavi 37mm za 10 bodova više. Ostalo popuni s pješadijom za bodove KT. Nema tenka kojeg nemreš s panzerfaustom ili shreckom koknuti.
Mislim da 3,7 topovi nisu pokretni (bar je takou "Nutsu"). Morao bih provjeriti.
Quote:
sjebano je to kaj si R/T, ne očekuj da će ova lista nekaj predobroga raditi.
Lista je samo za prokomentirati, nisam mislio igrati. U istoj knjizi postoje pješadijske liste (isto R/T) sa Combat Platoonima od 27 pločica pješadije (24 Rifle tima, 2 laka mortara i komanda), a kao support mogu imati "odlične" Francuske tenkove (C/T) koji koriste plamenobacače (ROF 3) i topove plus co-ax MG. Jedan Platoon od 5 tenkoa košta 220 bodova, a mogu se kupiti 2 voda :)
Kao što rekoh, izgleda zgodno, ali nikada ne bih igrao sa R/T listom. Moja prva lista je R/V, međutim to su Škoti :)
Quote:
btw di je taj tvoj časopis?
Časopis je u završnoj fazi i ovih dana ga slažem iako čekam još par priloga. Prvi broj će izaći oko 15.04. Trebao je izaći oko 01.04., ali tema broja nije bio turnir u Novom Sadu jer je odgođen. Radi toga je sve malo pomaknuto.
t.