Arkadia

Forum Udruge stolno strateskih igara \"Arkadia\"
It is currently Mon Apr 20, 2026 3:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jan 07, 2012 9:03 am 

Alliez vs. Nazi 2X1500 vs 2X1500; Rusi i Dogs & Devils protivu Panzerkompanie i nekih švapskih pešadinaca potpomognutih teškim tenkovima i avijacijom.

Evo, od mene slike a Rašo je obeæao riport:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jan 07, 2012 11:57 am 

Zanimljivo

Ko je sve igro?

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jan 07, 2012 1:53 pm 

Rašo i Likvor - amer i rus.
Domagoj i ja - nazi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jan 07, 2012 1:59 pm 

TIFUSAR wrote:
Rašo i Likvor - amer i rus.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hY2RKjK8Rg4[/youtube] :lol: :lol: :lol:

Jedem sve Diznijeve junake...

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 12:58 pm 

kutija cigareta je bio king tiger?? ili mouse ? :-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 1:54 pm 

jeretik1 wrote:
kutija cigareta je bio king tiger?? ili mouse ? :-D

ovisi. ak je plavi phillip morris onda je kv5 ak je bijeli onda e100.

Jedem sve Diznijeve junake...

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 4:15 pm 

Pa evo sad i battle reporta kolko ga se sjećam kroz alkoholnu izmaglicu:

Prvo i osnovno da bude jasno, dobili smo po pićci. Druga stvar, treba VIŠE TERENA bogamu.

a sad da vidimo kako su hrabri saveznici izgubili od nacističke čizme u dupe:

Predpočetak igre: Nevjerovatno, ali likvor dobija viši roll na kockici i time smo mi označeni kao attackeri jerbo koristimo pravila Fair Fight.

Turn 1 Allies: Pošto je na snazi mobile battle pravilo (što će reć da se svi računaju ko da su se micali), artiljerija šuti, isto kao i mortari. Dolazi Avijet'ka i američka i ruska, samo što dolazi 3 thunderbolta, ali samo jedan Il-2. 2 platuna devils brigadea se kreću naprijed u potpunoj tišinu, koristeći pravilo Cautious movement (što znači da su gone to ground), a rtiljerija se malo regrupira. T-34-85 se premiještaju na bolje pozicije za pucanje.
U šutin fazi se ne događa bogznašto. T-34 rokaju po Pz.kpfw IV te kolko se sjećam jedan biva ubiven. Ruska pješadija čmrlji, isto kao i američka, jerbo il nemaju range, il neće pucat da se ne otkriju. Američka avijat'ka se sleće na StuG III i pod nevjerovatnom količinom bonbi, jedan biva ubiven, a jedna papačka posada StuG-a je odlučila napustiti vozilo. Ruska avijacija, naprotiv, nije napravila ništa. Ajde, sve u svemu, shooting faza, s obzirom na nedostatak pravog pucanja i nije tako loš. Assaultanja nije bilo zasada.

Turn 1 Axis: Dozivanje avijacije završava tako da je amrički fighter support uspješno tjerao švabe neoklen su i došli. Ona papačka njemačka posada StuG-a, se ipak odlučila vratiti i nastaviti se boriti za otadžbinu. Pojavljuje se jedan usamljeni šavpski snajperist, koji si je umislio da je jebeni Bruno Koenig. Njemačka pješadija se repozicionira u ruševine, dok se flammpanzeri III malo regrupiraju da bi mogli pokrivati pješadiju u slučaju assaultanja, isto tako rastegli su se ko državni proračun na maksimalnih 8" da ne dožive sudbu StuG III. StuG-ovi se kreću malo prema centru maksimalnih 12'. U centru se panteri skupa sa zapovjednikom kreću u 2 smjera, da bi mogli gađati američku artiljeriju, i sovjetske T-34. Tigrove se lagano primiču naprijed, također prema T-34-orkama. Panzeri IV slijede njihov primjer, ali laganije. U shooting fazi većina pješadije miruje, dok se oglasio tek pokoji švabo. Od tih pokojih švaba, meni ugiba jedna pločice devils brigadea. Bruno Koenig wannabe je promašio ceo fudbal, i to će mu bit zadnja greška u životu kako će se pokazati. 2 pantera gađaju američku artiljeriju ali shvaćaju da su ipak malo predaleko, dok StuGovi shvaćaju to isto gađavši neku drugu metu, koje se ni oni, ni ja više ne sjećamo. Posade tigrova su uspjele promašiti apsolutno sve, pa su se zapitali dal su stvarno popili više schnappsa nego rusi votke noć prije. Panzeri IV su isto nešto kao pucali, ali nisu ništa specijalno napravili, jer bi inače to zapamtio. Valjda...

Tu bi kontinjud...

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 6:11 pm 

Deder da nastavim:

Turn 2 Allies: U potporu pješadiji dolazi nevjerovatan jedan (1) Thunderbolt i isto toliko Iljušina. Devils brigade i dalje ide naprijed, a jedan platoon ide oćerat usamljenog snajperistu. Armored rifle platoon dubi na glavama, i samo se bazooka teamovi pomiču naprijed nebili zaustivili prodor tenkovlja i ostalog oklopništva crne i mrske nam njemačke neke ss-panzer divizije. Artiljerci pomoću svog zapovjedništva uspiju locirati metu, i pomoću super uspješnog bombardiranja uspijevaju usmrtiti nevjerovatnu jednu (1) pločicu crne i mrske nam njemačke neke ss-panzergrenadier divizije. Mortari uspijevaju pogoditi iz prve, ali zbog buletproof covera ne uspjevaju nikog usmrtiti na mrtvo. Ak niš drugo bar je mrski nam neprijatelj, zakovan za zemlju (dabogda propao u istu)U šutingu devils brigade ne radi ništa jer su sniki bastards (osim toga, ja sam livada). S druge strane ruski tenkovi se prepucavaju s tigrovima, panzerima i panterima te ne rade niki kurac nikome (bar kolko se sjećam, likvore ispravi me ako griješim). Avijat'ka se opet pokazala super supješnom, te je moja uspjela sravnit cijelu jednu pločicu mrske nam njemačke pješadije. U međuvremenu, devils brigade se dere na usranog snajperista koji je zadnji put usro motku. "IŠ. IŠ SNAJPER" i "ZNAMO DI ŽIVIŠ, J***M TI *ATER" kažu očevici da se moglo čut tih dana po Pounju. Snajperist je znao da je gotovo s njim, te je poslao goluba pismonošu u generalštab s telegrafskom porukom: "GOTOVO JE SAMNOM, EURRRGH..." i onda se je nečasno propucao kroz potiljak.

Turn 2 Axis: Švabo ko švabo, šta će nego sjedit na dupetu i čekat potporu avijacije i tenkova. AL SE ZAJEBO. Od avijacije i jope ništa, jer sam šupak i sve otjerao. Al tenkove nisam mogao otjerat... :( A ti tenkovi će nas doć glave, kako će povjest pokazati u budućnosti, dok je to sad još sadašnjost. StuG III ojke se i dalje pomiču prema centru, čiji primjer slijede i Panteri (dio) i Uberunterscharfuhrer (jedan), koji su se napikirali na artiljerce koji kurca ne kuže, nego pišaju najslabijem u sekciji u čizmu. Tigrovi se i dalje približavaju s smrknutnom facom tigra i bez glasa. Protutenkovski topovi su se ugledali na američke kolege s druge strane, i kad im je naređeno da mrdnu dupe i opale po nečem, oni su to i učinili, i za dlaku promašili gusjenice prvog tigra odozada. Ukratko opet nisu ništa napravili. Dao bih se okladiti da su tigrovi zabili bar jednu ili dvije t-34orke, panzeri IV su počeli masakrirati ruski bok. Pješadinci s moje strane su opleli po platoonu koji se izderao na snajperstu i zbog toga popušio karuu. KOmbinacijom hitlerovih pila i flammpanzera III od kojih je samo jedan pucao i to MG-om, stuštiše mi dobar dio platoona te je ostao samo drugi dio platoona koji nije umro (neke 4 ploćice). Onaj crni dio pješadije u centru, je puknuo jednom i rezultat je bio da mi je jedna pločica zamrla, usred koraka, eksploiravši u oblaku krvi, znoja, suza, govana i unutarnjih organa što su prvi put vidjeli svjetlo dana. A malo je švabo znao da nisu oni umrli od metka, nego od ljutog umaka čili što su ga netom prije akcije stavili kao ekstra u grah. Assaultanja i opet nije bilo jer su švabe papci...

Nastavil bum kad mi se bude dalo

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour