| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dark Cross

|
Postano: čet ruj 21, 2006 9:28 am Naslov: World Eaters |
|
|
Koji se broblemi (slabosti) javljaju kod igranja sa Eatersa, koje su taktike najbolje i sta se najvise isplati igrati u njihovoj vojsci?
ps. molio bi da kod odgovaranja izostavite zajeb**ciju jer me stavarno zanimaju i htjeo bi ih poceo igrati....  _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: čet ruj 21, 2006 9:48 am Naslov: |
|
|
na warseer forumu i index astartesu 3 imaš o njima..... _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: čet ruj 21, 2006 10:32 am Naslov: |
|
|
Popizde kad netreba al ne i kad treba, skupi a lako ginu.
Najebu od vojski s dosta oklopa il pičkica koji stoje cijelo vrijeme uz rub ploče i samo drže prst na obaraču
Al zato kad sa svojim sjekiricama ulete u squad termija...  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: čet ruj 21, 2006 11:34 am Naslov: |
|
|
| Degman je napisao/la: |
Popizde kad netreba al ne i kad treba, skupi a lako ginu.
Najebu od vojski s dosta oklopa il pičkica koji stoje cijelo vrijeme uz rub ploče i samo drže prst na obaraču
Al zato kad sa svojim sjekiricama ulete u squad termija...  |
dobro, mislio sam na nes drugo, ove uobicajene stvari kuzim......ima li kaj drugog......  _________________ Repent yourselves!
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: čet ruj 21, 2006 11:50 am Naslov: |
|
|
nemaju obliteratore, raptore, sve ostalo imaju samo mali problem a to je trebaju doći u cc. + im je što su simpatični i cc i imaju neke zanimljive daemon giftse, a - im je što će ti vojska biti malo skupa. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet ruj 21, 2006 1:25 pm Naslov: |
|
|
Tamna križaljko igraj ih ali nemoj ih igrati tako do moraš imati najjačeg demon princa i najjače sve - igraj ih onak ili ti relax just do it(igraj karna izdajicu znam da ga imaš).Ako želiš možeš ih testirati protiv mojih tisuće sinova u subotu. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: čet ruj 21, 2006 2:39 pm Naslov: |
|
|
| mkrulik@inet.hr je napisao/la: |
| Tamna križaljko igraj ih ali nemoj ih igrati tako do moraš imati najjačeg demon princa i najjače sve - igraj ih onak ili ti relax just do it(igraj karna izdajicu znam da ga imaš).Ako želiš možeš ih testirati protiv mojih tisuće sinova u subotu. |
tako ih namjeravam i igrati....sto se tice testiranja pricekat cu iduci tjedan jer me nema ovaj vikend u Zagrebu.....cujemo se pa mozemo to testirati i preko tjedna......
ps. nemoj ti meni "Tamna Križaljka" jer ce biti......
 _________________ Repent yourselves!
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: čet ruj 21, 2006 3:03 pm Naslov: |
|
|
Dobre stvari: 1. i najbitnije - Čevos; 2. sve za c.c(uključivši Dredu s 2ccw-a i Destroyer upgrade-om); 3. Fearless
Loše: nema infiltraton skilla, oće pobenavit i iztrčat na livadu(zaboravi Havoce), nema jumppackova, nema Obliteratora ; skupa vojska...
Varijanta: Zemeš tri Drede, digneš oklop na 13, daš drugi ccw i Destroyer(na 1 i 2 trči +D6 prema neprijatelju), iza njih hrpa Berserkera s A.C. kaj imaju Talisman of Burning Blood (na 1 i 2 su Frenzy) i Čevos s Berserker Glaivom i Flightom; skvod Bloodlettera i da viš veselja... _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: čet ruj 21, 2006 3:07 pm Naslov: |
|
|
A zato world eatersi! _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: čet ruj 21, 2006 5:35 pm Naslov: |
|
|
| TIFUSAR je napisao/la: |
Dobre stvari: 1. i najbitnije - Čevos; 2. sve za c.c(uključivši Dredu s 2ccw-a i Destroyer upgrade-om); 3. Fearless
Loše: nema infiltraton skilla, oće pobenavit i iztrčat na livadu(zaboravi Havoce), nema jumppackova, nema Obliteratora ; skupa vojska...
Varijanta: Zemeš tri Drede, digneš oklop na 13, daš drugi ccw i Destroyer(na 1 i 2 trči +D6 prema neprijatelju), iza njih hrpa Berserkera s A.C. kaj imaju Talisman of Burning Blood (na 1 i 2 su Frenzy) i Čevos s Berserker Glaivom i Flightom; skvod Bloodlettera i da viš veselja... |
to zvuci do boli, ali jos si moram samo nabaviti 3 drede ( nis cista sitnica )
@ Raso eto ti odgovora zasto WE.....  _________________ Repent yourselves!
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet ruj 21, 2006 6:13 pm Naslov: |
|
|
Kako glupa olfo čizi vojska-to je bezveze-nemoj takve glupave vojske igrati križaljko molim te.Rađi igraj fluffy the vam pire lonac vojsku. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: pet ruj 22, 2006 8:43 am Naslov: |
|
|
| mkrulik@inet.hr je napisao/la: |
| Kako glupa olfo čizi vojska-to je bezveze-nemoj takve glupave vojske igrati križaljko molim te.Rađi igraj fluffy the vam pire lonac vojsku. |
Daj molim te ponovo napisi kaj si htjeo reci jer ovo je nerazumljivo???  _________________ Repent yourselves!
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: pet ruj 22, 2006 6:59 pm Naslov: |
|
|
World Etaers?Ma,neće ti ni to pomoći...Prvo treba naučit igrat...  _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|