| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: uto lip 12, 2007 5:22 pm Naslov: Icon bearer kod chaosa |
|
|
Evo jedno pitanje:
Da li icon bearer mora biti predstavljen zasebnim modelom, tj. da li bilo koji čovac u squadu može biti icon bearer bez obzira na oružje ili equipment.
Specifično da li heavy weapon trooper može nositi iconu. Recimo pričvrsti je na backpack. Ili nemre?
Citat iz kodeksa koji govori o temi:
"any Chaos Space Marine model in the unit may carry its Icon, which should be shown on the model. If not carried by the unit Champion, treat Unit Icon bearers as heacy weapon troopers for casualty removal purposes." _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: uto lip 12, 2007 7:01 pm Naslov: Re: Icon bearer kod chaosa |
|
|
unit icon moze nositi bilo koji model u unitu ali moras to pokazati na modelu, a personalne ikone pojedinog boga moze nositi samo onaj model koji moze kupaovati stvari i armorija _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: uto lip 12, 2007 8:39 pm Naslov: |
|
|
"..., treat Unit Icon bearers as heavy weapon troopers for casualty removal purposes."
To je pravilo iz treće ed., zaboravi.
Moraš frajeru stavit neku ikonu i upozorit protivničkog igrača na to i sve okej! _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

|
Postano: uto lip 12, 2007 9:58 pm Naslov: |
|
|
Znači kažem da moj heavy bolter Milivoj ima ikonu(naravno ako nemam TRENUTNO označenog jer su mi se raspale, navedem u listi) i to je to. _________________ /Water = bacteria/
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: sri lip 13, 2007 6:19 am Naslov: |
|
|
da. _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: sri lip 13, 2007 6:43 am Naslov: |
|
|
da, ali onda na milivoju nakeljis nes kaj ce ti biti ikona i onda si sretan ko malo dijete....  _________________ Repent yourselves!
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

|
Postano: sri lip 13, 2007 6:54 am Naslov: |
|
|
| Dark Cross je napisao/la: |
da, ali onda na milivoju nakeljis nes kaj ce ti biti ikona i onda si sretan ko malo dijete....  |
Icone chaosa:
Nurgle: veliki prišt
Slaneš: otvoren šlic
Khorne: švicarski nožić
tzinč: harry potter naočale _________________ /Water = bacteria/
|
| [Vrh] » |
|
 |
Maloum
|
Postano: sri lip 13, 2007 8:08 am Naslov: |
|
|
I pobereš nagrade za najbolje konverzije  _________________ Waaaagh the Emperor join us be back no fear the Horde.
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

|
Postano: čet lip 14, 2007 6:49 am Naslov: |
|
|
logika ti je ošla v pakšu.
a za koji kurac služi konverzija? posjedujem lorda na bajku, a nema ga za kupiti. da li to znači da ga se onda ne smije koristiti?imam isti tako i raptor lorda a nema ga (još) za kupiti, znači li i to da ga ne smijem koristiti jer ga nema na gw stranici? isto tako za wordbearere ne postoji niti figura prokletog apostola niti ima igdje definiran izgled accursed croziusa. jel isto vrijedi i za njega da ga nesmijem koristiti?
lijepo ti piše rule za icon bearera i nema se tu kaj prigovarati. _________________ /Water = bacteria/
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: čet lip 14, 2007 9:23 am Naslov: |
|
|
Naravno da kruno ima pravo. On uvijek je u pravu....  _________________ Repent yourselves!
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet lip 14, 2007 11:24 am Naslov: |
|
|
I dont want to hear it, I think it is bullshit. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet lip 14, 2007 8:43 pm Naslov: |
|
|
Kaj vas nisu doma naučili se ljepo razgovarat?
Zar to nije Iconbearer Chaosa? je
Zar sam ja rekao da ga se nesmije konvertirat? nisam
Tamo samo piše da bilo koji model može nosit Iconu.
To znači baš to,al mi se igramo WYSIWYG ili ti napravi konverziju i nije bed.Al ju napravi,a nemoj se sa mnom svađat .
A ti Dark Cross nemaš pojma igrat,nisi u životu pofarbo model, i kaj ti zapravo zaš o 40k? _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

|
Postano: čet lip 14, 2007 8:57 pm Naslov: |
|
|
| Krunkova je napisao/la: |
Kaj vas nisu doma naučili se ljepo razgovarat?
|
| Al ju napravi,a nemoj se sa mnom svađat . |
ti si jedan od onih koji kada nisu u pravu i kada ti drugi dokazu da nisi u pravu odmah shvatiš to kao napad na sebe. Nitko se nije svađao vec sam samo postavio pitanje jel to tako. odgovor je da DA!
| Zar to nije Iconbearer Chaosa? je |
Da i? Isto tako mozes domagoju i hrcu prigovarati kaj ima konvertanog kapelana jer ima na određenim linkovima na gw stranici kupiti gotov model.
| Tamo samo piše da bilo koji model može nosit Iconu. |
I upravo zbog toga što to tamo piše mi daje dopuštenje da stavim ikonu na lascannon. što si disleksičan ili kaj?
| To znači baš to,al mi se igramo WYSIWYG ili ti napravi konverziju i nije bed.Al ju napravi,a nemoj se sa mnom svađat . |
WYSIWYG??!?!?!?!?!isto kao što su i tvoji hellfire dredovi imali autocannon i power fist koji su glumili tl lass i missile launcher ili kao što je imperijalna garda glumila space marine scoute?
| A ti Dark Cross nemaš pojma igrat,nisi u životu pofarbo model, i kaj ti zapravo zaš o 40k? |
Možda to i je istina ali ko sada započinje svađu?
Ovo stvarno postaje ko natjecanje na specijalnoj olimpijadi, a netko bi trebao ukapirati pojam "friendly game", nećemo imenovati.
rješeno je pitanje ikone, the majority has spoken _________________ /Water = bacteria/
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet lip 14, 2007 9:23 pm Naslov: |
|
|
Gle Likvor.Nije bed.
Lijepo si izvukao sve moje rečenice iz koteksta.
Majority je zakurac- ako je tak onda su HDZ ovci pametni kod nas,s Kirinom i njegovim Jubitoom
Tam ti lijepo piše da bilo koji model može nosit Iconu,a to znači da ju oni NOSI(pogledaj model-ima ju u jednoj ruci) ok?
Možda nisam bio jasan: Icon bearer treba ,po mom mišljenju nosit icunu i izgledom podsjećat(kao konverzija) na model za kojeg sam stavio link. točno? da.
Onda stavi iconu.
Da ju ja vidim na modelu.
Jel ga može nosit lik s Hevi bolterom? A kolko ima ruku?
Tamo ti piše da se tretira kao heavy weapon za casualty removal purposes.To znači da će on zadnji popit metak ako to želiš.
Nije ti ni pametno imat ikonu na seargentu ili na heavy weaponu.Jer ako unit od njih pet(kolko je kod tebe broj) popije 6 woundova onda moraš prvo sejavt posebno njega pa gubiš i iconu i heavy weapon. Zar nije tako?
U biti stavi ga na Championa- ali to nije pametno.
Zato treba bit poseban model-da ti ga protivnik vidi,da s njim moraš manevrirat,da moraš na njega pazit.Stavi bilo gdje iconu,ali protivnik mora znat gdje je ona da ti može što prije ubit taj model...
A sad o WYSIWYG.Nisam imao samo dva lascannona,a tu vojsku sam tek složio i zato ih tražim.Sori.Al sva druga oružja su mi WYSIWYG.
Razmisli prije nego me optužiš imaš li sva oružja WYSIWYG,imaš li modele koji reprezentiraju ono što predstavljaju i tako dalje. _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|