| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
copra

|
Postano: sri srp 04, 2007 4:55 pm Naslov: Da few queschunz |
|
|
Dakle, u kratko:
Da li ja MORAM protivniku napomenuti tko je daemonhost?
Koja je razlika između personal icona i basic icona, odnosno kak se summonira s jednim, a kak s drugim?
tnx unaprijed! _________________ Peace is a lie, there is only passion, through passion I gain strength, through strength I gain power, through power I gain victory, through victory my chains are broken. The Force shall set me free |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: sri srp 04, 2007 5:18 pm Naslov: |
|
|
1. ne
2.eh,sad...toliko se već ne razumijem,ali mislim da je zapravo isti qrac...Moraš imati icon/neki mark da bi mogao summonati... _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: sri srp 04, 2007 5:46 pm Naslov: |
|
|
1. ne, sam moraš imato zapisano negdje(igdje) tko je mile kojeg pretvaraš u demona.
2. Ovje ti isto rade sam je razlika gdje koju moš staviti
sumonna se isto, s svim ikonama, osim s daemon icon, koja je i obična ikona I sadrži u sebi jednu jedinicu demona. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet srp 05, 2007 8:47 am Naslov: |
|
|
Ali ako te ja ljiepo pitam tko je demon host-tj. tko ima demonovu snagu onda mi moraš reć. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: čet srp 05, 2007 9:24 am Naslov: |
|
|
.... A single Aspiring Champion model in the army will be acting as the vessel for the Daemon (known as the Daemonvessel, or sometimes Daemonhost). The exact model should be noted down before the game, there is no requrement to idendify it as specifically to the opponent....
tako kaze trenutacno codex Chaos...
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet srp 05, 2007 10:41 am Naslov: |
|
|
To je ali kada te ja pitam tko ima snagu 8 u skvodu onda mi valjda moraš reć,kaj ne? _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: čet srp 05, 2007 10:46 am Naslov: |
|
|
2. razlika ti je kaj personalnu ikoni mogu imati svi karakteri dok bazicnu imaju samo uniti koji nose mark, tako da ti se ne dogodi da ti ponestane ikona i onda da nemres prizvati demone......sto se tice samonanja ono je isto i za jednu i za drugu...... _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
copra

|
Postano: čet srp 05, 2007 11:32 am Naslov: |
|
|
grejt, tnx! _________________ Peace is a lie, there is only passion, through passion I gain strength, through strength I gain power, through power I gain victory, through victory my chains are broken. The Force shall set me free |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet srp 05, 2007 12:02 pm Naslov: |
|
|
| mkrulik@inet.hr je napisao/la: |
| To je ali kada te ja pitam tko ima snagu 8 u skvodu onda mi valjda moraš reć,kaj ne? |
naravno da ne mora.Model ma wysiwyg.A onda kad on bude udarao će te malo bolit.Iznenađenje! _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: čet srp 05, 2007 1:29 pm Naslov: |
|
|
Drugim riječima, nećeš znat dok te ne strefi  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: čet srp 05, 2007 1:34 pm Naslov: |
|
|
ali posto na turniru moras pokazati svoju army listu neprijatelju... (tj. ako te on trazi, ne mozes reci "NE").. automatski s time ce ti neprijatelj znat tko je Daemonhost :)
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet srp 05, 2007 1:46 pm Naslov: |
|
|
to je kretenica. Pokazivati liste?I oinda ti automatski zna tko je demonhost, ubije ga i onda se ti lagano jebi sa instabilityem...
Po tom pitanju je daleko bolji fantasy, jer nemaš ti šta gledat moju army listu, eventualno nakon fajta ju dobiješ...
Zapravo mislim da je to gledanje army liste prije fajta čista izmišljotina 40K igrača. Da ste ikad igrali fantasy, ni vi ne biste bili za to. _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: čet srp 05, 2007 2:27 pm Naslov: |
|
|
to je i meni malo ćelavo al ak su takva pravila...... _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: čet srp 05, 2007 2:40 pm Naslov: |
|
|
ali ako imas recimo 4 troop izbora... koji su svi isti (dakle 5 marinaca i heavy wpn), onda mu ti ne moras reci koji je koji troop... :)
ali da.... glupo je da ne moras rec tko je daemon host, ali moras pokazati army listu pa tako otkrijes tko je daemon host...
ali eto.. to je GW :)
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet srp 05, 2007 2:43 pm Naslov: |
|
|
nije to GW, to je pizdarija 40K igrača Hrvatske _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|