FAQ Login
Pretražnik Profil
Članstvo Quizzes
Privatne poruke
Registracija
Neophyte ygg reporting for duty
1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Započni novu temu   Odgovori na temu
Arkadia » Warhammer 40k » Neophyte ygg reporting for duty
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ygg

Post Postano: uto srp 10, 2007 11:20 am    Naslov: Neophyte ygg reporting for duty
Citiraj i odgovori

Pa evo da i ja počnem.

Warhammer 40, 000.....nešto najbolje ikad. Pročitao sam nekoliko romana, pročitao jako puno stripova, igrao PC igru naravno, trudio se pronaći previše slika, radujem se izlasku RPG rulebooka warhammer svijeta u 2 mj 2008, radujem se vijesti da se radi wh40k MMOG, čitao sam fluff bilble, pročitao povijest warhammera, wikipedirao svugdje.....no zanimljivo da sam se nekako mimoišao s nečim osnovnim, nečim što većina kad čuje za wh40k napravi odmah. Boardgame, tabletop, figurice, su još uvijek nepoznanica, nažalost. Eto uhvatio sam napokon vremena, našao profi ljude napokon u hr koji se bave time da me napokon netko uputi kako treba. Znam da mi je dugi put do toga da imam neku konkretnu vojskicu i da to ide kako treba, hej ali fak it ni neophyte nije postao SM samo tako, koji put i umre...

Dakle onako bluntly, direktno i osnovno, što meni kao entuzijastu ali opet čak niti amateru treba da počnem se uključivati u sve ovo? Dakle, pod uvjetom da imam para za ovaj jako skupi sport, gdje da počnem? Svjestan sam da postoje knjige pravila, ali ipak prvo moram pitati za mišljenja, možda mi i skratite muke, najbloje je učiti od onih koji već znaju. Znam da postoje knjige ali koliko sam ja skužio do sada iz svega da bih uopće počeo recimo sa vojskom space marinaca (o da ovo sam barem siguran, i to blood angeli all the way
\,,/ (^_^) \,,/ ) treba mi osnovni rulebook 4e, onda codex space marines i onda još codex blood angels!? Ispravite me ako griješim ali nije li to negdje približno 1000 stranica? Kladim se da je i Guillimanov Codex Astartes bio kraći Laughing . I još jedna bitna stvar. Gdje vi kupujete te figurice??!!! Ja to nisam nigdje vidio osim u kad sam bio na slovenskoj konvenciji sf&f Konfuziji, tamo je dućan imenom črna luknja dofurala nešto toga ali imaju dosta toga na stranicama koliko vidim. Pohvalili su vas da je u ZGu zakon i da ima puno boljih igrača i onih koji izrađuju environment za bitke.

ako vas zanima ovo je taj dućan

http://www.crnaluknja.si

a direktni linkovi na wh40k figurice:

http://www.crnaluknja.si/artikli.php?tip=stra_wh40

Uglavnom da se vratim na ono za što mi treba pomoć. Molim vas ispravite me ako sam nešto krivo rekao, ali prije svega molim vas da me neko uputi onako kao fully fledged battle brother neophytea Laughing (ne ne moslim da me bacite među horde orkova da se snalazim)

Zahvalan...

Zadnja promjena: ygg; sri srp 11, 2007 5:25 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
Degman

Post Postano: uto srp 10, 2007 11:59 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Knjige baš i nemaju preko 1K stranica Wink

Imaš 4th ed rule book koji je oveći, al u njemu ima i puno drugih stvari osim pravila (a ima i puno slika pa se lakše čita). Ako ti unatoč tome djeluje zastrašujuće. imaš i džepnu inačicu, sam s pravilima.

Uz to ti treba i Codex Space Marine - standardni marinački 'dex, dok za BAovce više nama posebnog codexa - samo standardni s kombinacijom posebnih pravila izašlih uzadnja dva broja White Dwarfa.

Figure imaš za kupit u Land of Magicu (Frankopanska i Radićeva)

Eto tolko za početak...
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Corin

Post Postano: uto srp 10, 2007 12:45 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

za pocetak bi si mogao te knjige nabaviti u PDF formatu (rule book i SM codex)...

marince mozes kupiti u LoMu (Land of Magic), a za sve ostale informacije samo pitaj ovdje...

_C
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice
Djuro

Post Postano: uto srp 10, 2007 6:02 pm    Naslov: d
Citiraj i odgovori

mani se corava posla i posveti se skoli
ko je to vidio igrat se sa kositrenim vojnicima dok mozes cure naganjat
pusti ove budale to su ti tak i tak svi neki cudaci koji nemaju zivot
i samo te navlace ne bi li ti prodali svoje stare figurice da se i oni maknu i pocnu naganjat cure

pushite svi psu
 [Vrh] »
Dark Cross

Post Postano: uto srp 10, 2007 6:18 pm    Naslov: Re: d
Citiraj i odgovori

bravo Djuro mudro zboris!
DIsco King

Post Postano: sri srp 11, 2007 9:19 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Citat:
ko je to vidio igrat se sa kositrenim vojnicima dok mozes cure naganjat
[quote]

Ima i kositrenih cura Laughing Laughing Laughing

ygg

Post Postano: sri srp 11, 2007 5:15 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

Mudro, mudro barba đuro, ali eto school's out, rokovi završili, a jedna cura me već pred tri godine zaustavila od naganjanja, pa eto imam vremena i za hobi na strane barem sada. No vratimo se mi na ozbiljne stvari. Very Happy

Eto nabavio sam sva pravila koja mi trebaju i poceo polako citati. Treba ce dosta vremena za to. Nego eto ja sam iz Rijeke a vidim da vas je vecina iz ZG, a gore organizirate i škole i arene i turnire Sad . Vec bi odavno ja gore visio i tlacio vas s kojekakvim pitanjima da mogu ali eto stvari su kakve jesu. Nego kazite vi meni kao potpunoj njubari otkuda da pocnem nakon pravila. Koliko sam ja skuzio necu pogrijesiti ako za ocetak kupim tactical squad od 10 space marinaca? Jer kako sam naveo toliko sam se zaflaffao da ocu blood angele i nista drugo, mozda s vremenom naucim postovati i druge rase Laughing
Eto sta nakon toga? S kim da igram? Ima li koga u Rijeci? Kako sam vec naveo negdje drugdje ja sam inace jedan od organizatora Rikona a koliko znam i vasa udruga ce nas pocastiti dolaskom. Je li se mogu nadati mozda da ce netko svratiti dole pa da na licu mijesta pitam par pitanja? No dobro, za sada molim vas jos par sugestija od kuda da pocnem a da ne lutam po Warpu....da me barba Khorne ne utlaci da moram kupit chaos marince...

hvala unaprijed!
 [Vrh] »
Likvor

Post Postano: sri srp 11, 2007 5:44 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

počni od "malih" stvari. skupi si jedno 400 bodova, znači dvije trupe i nekog vodju, pa probaj zaigrati s nekim. najbolje ćeš naučiti pravila ako igraš.
Za druge tipove na FOC-u, probaj posuditi od nekog neku maketicu ili neki drugi squad pa vidi kak ti paše. Pa si pribavi nekaj od toga ak vidiš da ti ide s nekim novim tipom unita. I polako pa buš imao svega pomalo.
p.s. nemoj kupivati stihijski jer buš imao od svega pomalo a ničeg dovoljno ili buš kupio stvar koja ti netreba ili ti se nesviđa.

34L : 21V : 6d
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSNM ICQ
copra

Post Postano: čet srp 12, 2007 1:11 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Pričal sam sa likom iz Ri, tam niko ne igra 40k Crying or Very sad , svi briju na fantasy...
copra

Post Postano: čet srp 12, 2007 1:18 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Pričal sam sa likom iz Ri, tam niko ne igra 40k Crying or Very sad , svi briju na fantasy...
Corin

Post Postano: čet srp 12, 2007 3:58 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

zar nam nije Bojo iz rijeke?
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice
Dark Cross

Post Postano: čet srp 12, 2007 8:51 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

brijem da je bojo iz rijeke, ali ako nije onda bolje prestani sa 40k jer neces imati sa kim igrati i onda ti je to naravno pusiona......tako prije kaj ista kupis pronadji drugog igraca sa kim ces igrati......
Degman

Post Postano: čet srp 12, 2007 9:56 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Ili jednostavno probaj još nekog nabrijat da proba igrat.

Nema potrebe da se odma' odustaje Wink
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
TIFUSAR

Post Postano: čet srp 12, 2007 10:14 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Dark Cross je napisao/la:
...bolje prestani sa 40k jer neces imati sa kim igrati i onda ti je to naravno pusiona......

Mislim da GW traži stručnjake za marketing i promotore za 40k, trebao bi im se javit!

Ko kraj njega ne dobije želju za vorhemerom! Laughing Laughing

Post Postano: čet srp 12, 2007 10:36 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Ja 'm se najvjerojatnije nacrtal na Rikonu, pa moš pucat s oitanjima... Imal bum pancirku.

[Vrh] »
Prethodni postovi:   
Arkadia » Warhammer 40k » Neophyte ygg reporting for duty
Započni novu temu   Odgovori na temu Vremenska zona: GMT + 01:00.
1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Stranica 1 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Solaris phpBB theme/template by Jakob Persson
Copyright © Jakob Persson 2003