| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Rasho

|
Postano: sri srp 13, 2005 3:49 pm Naslov: |
|
|
Heee,il krizu srednjih godina,il ga peru valunzi,il PMS??? _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Orky

|
Postano: sri srp 13, 2005 6:40 pm Naslov: |
|
|
ja mislim da je izgubio kontrolu nad frizurom te mu ona pokušava preoteti nadzor nad tijelom ....nikad neznaš tko upravlja che ili frizura _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet srp 14, 2005 7:14 am Naslov: |
|
|
| Degman je napisao/la: |
Da, do kraja mjeseca
A u 8. će bit Ork il Tau il inkvizitor il nešto četvrto  |
Ne popizdim ja kad ovi seru malo po malo,ali ti već konstantno mene podjebavaš za vojsku!Hoćeš da ti Che objasni zašto ima nekoliko vojski?
Zato što
CHE NIJE SAMO JEBENI GEJMER KAO POLA FAKING ARKADIJE KOJI VAS DOĐE NABIT SVAKI TJEDAN,VEĆ JE CHE KOLEKCIONAR KOJI ŽELI IMATI ŠTO VIŠE RAZNOVRSNIJIH FIGURA KOJE SE TRUDI LIJEPO OFARBATI.Za razliku od-Tifijevih bolteraša(sorry Tifi,ali figura koja se ofarba za 5-10minuta mi nije neki master crafting),Orkijevih orkova(i ono malo što ih ima ofarbanih ne izgleda baš lijepo),Ezavovih Eldara(njemu se još može oprostiti,jer je tek počeo,a naučit će farbat za koju godinu-meni je trebalo 2 godine),pola Fochinih Tyranida(Focha,popravi to,znam da dobro farbaš) i naravno,Degmane ,kako bih mogao zaboraviti tvoje Plague Marince za koje je bolje da ništa i ne komentiram o njihovu izgledu.
Još donekle mogu shvatiti Orkija,jer on ipak non-stop konvertira svoje orkove-to je isto tako bitan dio hobija.
Jedini za kojeg nemam neke pritužbe je Rašo:
1.čovjek tu vojsku farba sam!
2.čovjek zna farbat,vidjeli ste mu Kasrbine.
3.Čovjek ne koristi drybrushing na figurama(bar na Kasrbinima koje sam vidio) za razliku od ostatka kluba i svaki mu se highlight fino vidi.
Zato nemojte meni o skupljanju figura.Vama je cilj samo igranje,a ja drukčije gledam na taj hobi.
Uzmite Beru za primjer-to je pravi hobist.Zašto?Nije mu igranje toliko bitno,ali čovjek ima SVE od nekoliko vojski.
Mislim da sam dosta pljuvao za danas. _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet srp 14, 2005 7:18 am Naslov: |
|
|
| Krunkova je napisao/la: |
| Krasno...dva Eldara se prepucavaju s drkicama i govore jedn drugome da vole djecu i da su homosexualci |
Debilu.Eldare sam prodao prije par mjeseci jer ih nisam htio igrati.Razlog za to-pojavilo se previše Eldara odjednom.Onda sam uzeo Dark Eldare.Sad mi fale 2 ravagera i 13 wychica za kraj te vojske(i puno blistera sa Dark Lanceovima).Sad sam uzeo Necrone iz razloga poznatih Fochi,Ezavu i Beri,a nisu za javnost,te zato što sam HTIO farbati destroyere(ne znam puklo me).A tu se sad meni javlja jedna tetkica koja već godinama igra sa Dork Eldarima i onda meni sere o mojoj seksualnosti...Znaš šta Kruno...  _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: čet srp 14, 2005 7:27 am Naslov: |
|
|
CHE NIJE SAMO JEBENI GEJMER KAO POLA FAKING ARKADIJE KOJI VAS DOĐE NABIT SVAKI TJEDAN,VEĆ JE CHE KOLEKCIONAR KOJI ŽELI IMATI ŠTO VIŠE RAZNOVRSNIJIH FIGURA KOJE SE TRUDI LIJEPO OFARBATI
Nisam se odavno ovak nasmijo, suze mi cure!  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet srp 14, 2005 7:30 am Naslov: |
|
|
A,znam,tragikomika... _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet srp 14, 2005 8:32 am Naslov: |
|
|
Ne razumijem tvoju agresivnost.Nisam nista rekao niti mislio reci o tvom hobiju,kako igras i sta igras.Salim se kad kazem da pricate o drkici i tome kako volite djecu.To je vasa stvar ,te doista nisam mislio te tretirati bez respekta ili ismijavati.Prema tome,tvoja reakcija je nelogicna.Reagirao si kao pas,lajes....al znam da ne grizes.Nije mi uopce jasno gdje si i zasto mene naso tako oslovljavati....nije nuzno,i nema efekta. _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet srp 14, 2005 8:40 am Naslov: |
|
|
Zašto sam te tako oslovio?Tvrdiš da sam tetkica zato što igram sa Dark Eldarima..Nego,ne igraš li ti s tom istom vojskom?Sad shvaćaš da si samog sebe nazvao tetkicom?
A tko priča o djeci?I odakle ti pravo da mene nazivaš sponzorušom???Budi sretan da nisam i gore reagirao... _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet srp 14, 2005 8:45 am Naslov: |
|
|
Nisi primjetio smajli n strani sedam gdje pisem izdajnik i sponzorusha....evo isti smajli opet: :D
Necroni su sponzorirani u novoj ediciji,taj stav je svima poznat.Sad sam se malo nashalio,vise na svoj racun a ti odma tako.... _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: čet srp 14, 2005 11:23 am Naslov: |
|
|
To se nisam nadao od tebe che.Fala,sad mi je neugodno  _________________ Bio mi je potpis predugačak...
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet srp 14, 2005 11:33 am Naslov: |
|
|
Mislim da bi se mogao ponositi Rasho.Covjek ima pravo kaj te hvali,puno laje al treba samo znati probrati razum od ostatkanjegova posta i sve je ok... _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ezav

Pridružen/a: 25. 03. 2005. Postovi: 1016 Lokacija: Vrapce - zelena soba
|
Postano: čet srp 14, 2005 3:43 pm Naslov: |
|
|
Che ne kmeci....
Opet cu te pregaziti dali ti imao necrone ili nekaj drugo  _________________ Gljiva |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet srp 14, 2005 4:16 pm Naslov: |
|
|
Neka,ali ja mogu tebe gaziti u pravom životu po kičmi.I nema vilbibek. _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet srp 14, 2005 6:07 pm Naslov: |
|
|
| Che je napisao/la: |
| Neka,ali ja mogu tebe gaziti u pravom životu po kičmi.I nema vilbibek. |
I da se ne zaborafi:
"....Zabio sam Cikatica....Mavrovica....nasred brda Grica.....zbog nekog pica...."
(i d haus ) _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: čet srp 14, 2005 6:32 pm Naslov: |
|
|
What the f...? _________________ Bio mi je potpis predugačak...
|
| [Vrh] » |
|
 |
|