| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
wanna be digic

|
Postano: uto lis 21, 2008 11:20 am Naslov: pitanje vezi culeux hašašin i witchunteri |
|
|
1) ako ork mob unit vise od 10 modelaje u radius 12 incha sa culeux da li je fearless?
2) ako imam book of lucius (friendly unit within 6 inch may use character unmodified leadership) a jos su blizu culeux koj leadership uzimam ?
3) whichunteri imaju item koj dozvoljava da imaju +1 na roll who goes first, jer mogu to koristiti na "seizing the initiative"?
ak sam dobro skuzio zeeench demoni nisu psykeri jer oni imaju samo shooting giftove, znaci culeux radi ***** protiv njih.
PS:
If I have written something not clearly (wich will be inevitably the case) please have a little "strpljenje"
hvala  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: uto lis 21, 2008 11:27 am Naslov: |
|
|
nisam ziher za ostalo ali mislim da je psyker posebno naznačen u svakom kodeksu. recimo u chaos kodeksu posebna naznaka je za demon princa i sorcerera. ali ako baca perils of warp test onda je pskyer. čak i ako ga prolazi automatski. ali razlika ti je u psyker i daemon klasifikaciji trupe.
mislim da na warseeru i bolter and chainswordu imaš detaljnije objašenje za vičhantere.
pod 3 je zašto ne? ak imaju special wargear koji mijenja uvjete deployanja.....
edit: pod 3 ne jer su to dvije različite stvari. dobiješ +1, seizing initiative je nekaj drugo što se baca tek poslije "who goes first". _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Zadnja promjena: Likvor; uto lis 21, 2008 12:10 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dreadnought

Pridružen/a: 19. 01. 2006. Postovi: 818 Lokacija: Forge World Jastrebarsko
|
Postano: uto lis 21, 2008 11:52 am Naslov: |
|
|
sumnjam da to vrijedi za seizing the initiative - prije na na rolanje kad se biraju strane i tko se prvi deploya. _________________
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sri lis 22, 2008 8:26 am Naslov: |
|
|
Pod 1- da. Orkovi kad ih je odredeni broj mogu mijenjat broj modela za LD score,a ako ih je 12 ili vise onda su fearless.
Tipa taj lik protiv orkija radi samo to da im je LD 7-a 7 im je i tak i tak.
Ak ih je 8,Ld im je 7- ali rollaju protiv 8 jer ne rollaju Ld test nego testiraju protiv broja modela.
Uglavnom,protv orkija uzmes snajperistu-radi bolje...ili Calidus picu...ona je mrak. Njezin flejmer radi cuda protiv orkova _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
wanna be digic

|
Postano: sri lis 22, 2008 12:36 pm Naslov: |
|
|
mislim da callidus je najlose jer flamer radi protiv leadership, a oni ako imaju vise od 10 imaju ld 10, znaci da woundam na 6, hocu culeux jer po meni je najcool od svi
vindicare po meni je najlose jer ima 6 runda pucanje (ako dobro odigras, znaci da on se ne mice) jedan red ce fulati, a jos sniper wounda na 4+, nob ima 2 wounde _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|