| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Ahriman

|
Postano: čet lis 23, 2008 2:13 pm Naslov: tarzans |
|
|
razmišljao sam malo da prodam marince i krenem igrat sa catachanima pa jel mi mogu iskusniji igrači reč nedostatke i prednosti te vojske? i malo taktike i preporučit neke unite? _________________ aiming for haven thought serving in hell victory is ours ther forces will fall.
orders were easy its kill or be killed blood on both side will be spilled!!!!!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
GIANT

Pridružen/a: 11. 01. 2008. Postovi: 91 Lokacija: Beli Zagreb grad
|
Postano: čet lis 23, 2008 3:39 pm Naslov: |
|
|
Kaj imaš od marinaca prodaj ih meni.  _________________ Enemies of The Emperor beware!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
DIsco King

|
Postano: čet lis 23, 2008 5:19 pm Naslov: |
|
|
strpi se da izađe novi codex za guardu,mislim da ti je to najbolje...pa se onda odluci s cim i kako,jer su oni poprilicno "jadni" koliko znam,s obzirom da je garda slaba u zadnje vrijeme,a katačanci su inace slabiji od garde...tako da... _________________ i will burn you all heretic"s |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ahriman

|
Postano: čet lis 23, 2008 5:39 pm Naslov: |
|
|
hmmm a kad izlazi novi kodeks? dali baš za gardu ili kataćance _________________ aiming for haven thought serving in hell victory is ours ther forces will fall.
orders were easy its kill or be killed blood on both side will be spilled!!!!!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ahriman

|
Postano: čet lis 23, 2008 5:45 pm Naslov: |
|
|
e da i zašto su gardisti slabi? ja sam mislio da su kataćanci jači od obične garde vidim prevario sam se. _________________ aiming for haven thought serving in hell victory is ours ther forces will fall.
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ahriman

|
Postano: čet lis 23, 2008 6:19 pm Naslov: |
|
|
a što kažete na SoB ili orkove? _________________ aiming for haven thought serving in hell victory is ours ther forces will fall.
|
| [Vrh] » |
|
 |
DIsco King

|
Postano: čet lis 23, 2008 6:19 pm Naslov: |
|
|
dio snage garde proizlazi iz tenkova,a katačanci istih nemaju,nemaju baš previše lasscanona i sličnih stvari ako se dobro sječam u usporedbi s gardom...davno sam gledao katačan kodeks i nisam bio neš impresioniran...neka ti bolje upučeni odgovore... _________________ i will burn you all heretic"s |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: čet lis 23, 2008 6:49 pm Naslov: |
|
|
Bili dobri u specifičnom terenu, tj. šumi, dok su specifični tereni još postojali. A sad ti je sve 4+ cover
Dovoljno je reći da su oba kodeksa, i IGov a posebno chatacanski još iz doba 3. edicije, a sad je peta. _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: uto lis 28, 2008 12:17 pm Naslov: |
|
|
Jebeni su.
Dobio izgubio-i dalje su totalne face.
Plus ne treba ti puno modela,nego ti trebaju individualizirani modeli.
Plus imaju deathworld snipers,pa hrpetine flejmera,pa postavljaju zamke,pa postavljaju zasjede.
Ak igras na sumovitom stolu(što se dogovoriš s protivnikom- moralno je da svi pristanu na to) stvarno možeš odigrat partiju anjc a.Al treba znat,nije baš laganica da se tako izrazim _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|