| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Malleus Malleficarum

|
Postano: sri sij 23, 2008 1:59 pm Naslov: Confrontation 4 |
|
|
Confrontation - The age of Ragnarok se pojavio us prodaji. Sve bitne glasine su se obistinile, došlo je do većih promjena u mehanici igre, figure su plastiše i prepainted (isto kao i za AT-43), a promijenjene su i same karte no ostala je kompatibilnost sa starim metalnim figurama.
Razlog tome je lako vidjeti u ovom press releasu kojeg su zajednički izdali Fantasy Flight Games i Rackham.
Potonji je ukoliko čitamo izmešu redova djelomično izgubio dio samostalnosti u odlučivanju, ali je dobio izvanrednog distributera i kooperativnog partnera u daljnjem razvoju ove igre.
Pravila nove edicije se mogu skinuti ovdje, a koga zanima više može pogledati i video preview igre. _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: sri sij 23, 2008 9:49 pm Naslov: |
|
|
na prvi pogled nisam ni malo odusevljen novim pravilima... a ni sa odlukom o prepainted minijaturama...
na srecu skoro sve sto mi je trebalo od starih figura imam... jedino steta sto je sama igra kod nas pre naglo zamrla...
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: sri sij 23, 2008 9:58 pm Naslov: |
|
|
Tužno...makar nisam fan Confa dizajn figura im je bio mrak, nedostižan za anglo-saksonsku konkurenciju.
Ovak mi se čini da će otić vrit, ko će im se igrat tim plastičnim pofarbanim modelima - ameri ne sigurno, već imaju miljon takvih igara; englezi će ostat vjerni GW-u...ne kužim čemu taj potez?! _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Malleus Malleficarum

|
Postano: čet sij 24, 2008 11:22 am Naslov: |
|
|
Možda u tome da FFG želi ući na to tržište. No, figure se day prefarbati tako da to nije problem, ali promjena pravila kako bi igra bila primjenjenija američkom tržištu, STRAŠNO. _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
izzy2u

Pridružen/a: 26. 07. 2007. Postovi: 863 Lokacija: bespuca hrvatske
|
Postano: sub stu 22, 2008 11:09 am Naslov: ... |
|
|
.pisalo nesto krivo. _________________ izzy40kpainting.blogspot
manufaktorum

Zadnja promjena: izzy2u; ned stu 23, 2008 5:11 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: ned stu 23, 2008 9:16 am Naslov: |
|
|
Nije to ni tak loše u biti.
Gledao sam na sajtu prije jedno tjedan i sve stare modele se može naručit po istim cijenama- i farbaš ih kak hoćeš
Novi modeli i sistem su kao AT 43 koji je dobra igra(igro sam starter) -mnogo inteligentnija od onog što se zove nova edicija 40k.
Nove figure(pre painted) izgledaju ok,jedino kaj su skupe pun kurac,no ako uračunaš da češ potrošit jaako puno vremena da ih pofarbaš ko što su ih oni pofarbali- ko na fotkama,a i budimo realni neki od nas nemaju ni vremena ni živaca ni umijeća ofarbat modela(a nije ni bitno da izgledaju neznam kak)...a kad igraš s neofarbanim ili ofarbanim potpuno je drugi doživljaj.
Tako da nije nin sve tako crno.
Stari confr ostaje kao igra-imaš pravila možeš se igrat.A novi je za mass combat- što je nedostajalo budimo realni _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: ned stu 23, 2008 9:51 am Naslov: |
|
|
@ Izzy: kakve jebene veze ima Kloov kofer sa Confrontationom?!
@ Kruno: odgovaraš na post star godinu dana, al nikad nije kasno, rekli bi  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: ned stu 23, 2008 10:09 am Naslov: |
|
|
Fakat nisam ni gledo- ja vidio novi post pa eto.. _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
izzy2u

Pridružen/a: 26. 07. 2007. Postovi: 863 Lokacija: bespuca hrvatske
|
Postano: ned stu 23, 2008 5:10 pm Naslov: |
|
|
...a ja nisam vidio da pisem tu...mislio ja da pisem pm...zajeb...i to zesci...desi se...  _________________ izzy40kpainting.blogspot
manufaktorum
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|