| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Želite li na turniru koristiti GT+ GP |
| da |
|
91% |
[ 11 ] |
| ne |
|
8% |
[ 1 ] |
|
| Ukupno glasova : 12 |
|
| Autor/ica |
Poruka |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet ožu 05, 2009 12:50 pm Naslov: |
|
|
Znači đuro je diskvalificiran već u startu onda.  _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Malleus Malleficarum

|
Postano: čet ožu 05, 2009 4:40 pm Naslov: |
|
|
Gle Djuro, znamo mi i bolje englecki nego što ti misliš, ali uz sve dobro ima rupica koje bi trebalo začepiti i malo poravnati malo grube rubove. TO je dobra osnova na koju mi možemo dodati mesa koje ćče odgovarati našim specifičnostima.
Ne vjerujem da bi ti se svidjelo recimo 4 partije igrati istu misiju koja uvijek završi nerješeno. To nije zabavno. Upravo o takvim promjenama mi govorimo. A moramo priznati da je modeliranje i bojanje dio hobija koji je neizostavan. Kako bi svi znali da igraš sa DA kada ne bi tvoje minijature bile obojane u pravu boju i prenakićene svkakvim ukrasima. I zašto ne nagraditi nekog tko se potrudio svoju vojsku dovesti na takav nivo obojanosti da na stolu izgleda kao ozbiljna jedinica, a ne kao neko Murtićevo djelo (moja isprika svima onika koji štuju njegov opus - ja se ne nalazim u tome).
Što se tiče bodovanja - 30, 10, 0 bodova je u biti isto što i 3,1,0. Samo što je prva verzija pogodnija ukoliko ćemo maljanje ocjenjivati iole kompleksnije.
Sportmanship mora ostati - ili ćemo ga izbaciti iz krajnjeg skora, ali i puno strože se odnositi prema svakom narušavanju užitka igranja. _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: čet ožu 05, 2009 9:02 pm Naslov: |
|
|
Hehehe da vidim Krunu kak vadi iz đepa crveni karton i pokazuje Đuri...to bi bio prizor!  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
izzy2u

Pridružen/a: 26. 07. 2007. Postovi: 863 Lokacija: bespuca hrvatske
|
Postano: čet ožu 05, 2009 9:15 pm Naslov: |
|
|
| Malleus Malleficarum je napisao/la: |
Sportmanship mora ostati - ili ćemo ga izbaciti iz krajnjeg skora, ali i puno strože se odnositi prema svakom narušavanju užitka igranja. |
..divljake i prostake svakako ukloniti treba... _________________ izzy40kpainting.blogspot
manufaktorum
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ezav

Pridružen/a: 25. 03. 2005. Postovi: 1016 Lokacija: Vrapce - zelena soba
|
Postano: pet ožu 06, 2009 8:10 am Naslov: |
|
|
Hmm a kak ti definiras divljake i prostake .. svi mi psujemo i bacam kockice uoko u zaru tuge i jada .. tak da svi imamo nekaj od toga u nama ...
No da nasilje nad igracima se nesmije nikako tolerirati .. no i ak se tak nekaj desi nedaj bogek dovoljno nas je krupnih da odma smirimo sitvaciju :D _________________ Gljiva |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pet ožu 06, 2009 8:13 am Naslov: |
|
|
| TIFUSAR je napisao/la: |
Hehehe da vidim Krunu kak vadi iz đepa crveni karton i pokazuje Đuri...to bi bio prizor!  |
Već mu vidim izraz na licu,onak u nevjerici s ćubom dole- i crveni malboro napola popušen visi sa strane
A ja sav na osamsto stupnjeva- kipim iznutra  _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: pet ožu 06, 2009 12:17 pm Naslov: |
|
|
Kaj jel fali sudija ako da ja bi se priključio sudksom štabu. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pet ožu 06, 2009 12:32 pm Naslov: |
|
|
Dobrodošao!
Ti možeš objašnjavat pravila ljudima- iz više razloga koji imaju veze sa mnom a nemaju s tobom ,a ja ću se brinut o bodovima,rasporedu itd.
Zajedno ćemo ocjenjivat farbanje  _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: pet ožu 06, 2009 12:35 pm Naslov: |
|
|
| mkrulik@inet.hr je napisao/la: |
| Kaj jel fali sudija ako da ja bi se priključio sudksom štabu. |
a jel i ti bi dijelio crvene kartone!?  _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Malleus Malleficarum

|
Postano: pet ožu 06, 2009 2:01 pm Naslov: |
|
|
Ma napravit ćemo svakome po jedan blood red i badmoon yellow kartončić tako da mogu mahati njima  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pet ožu 06, 2009 2:28 pm Naslov: |
|
|
Super
Pošto smo dobili potrebnu količinu glasova za turnirska pravila ovim pollom, zaključujem da nema potrebe više postati na ovaj topic(svi koji su htjeli svoje reć su rekli).
Usvojena su pravila na prvoj strani topica.
Molim moderatora da zaključa topic i stavi ga kao sticky
Hvala svima na glasovanju _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: pet ožu 06, 2009 7:38 pm Naslov: |
|
|
| TIFUSAR je napisao/la: |
Porazgovarat ćemo ovu subotu o turnirskim pravilima pa vas molim da pripremite prijedloge i argumente... |
Ne čitaš postove, Krunoslave?!
Internet je zgodna stvar ali bitne stvari se rješavaju "mano-a-mano"!  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sub ožu 07, 2009 11:38 am Naslov: |
|
|
Lepo si to napiso, i ja ću doć- a kaj je s onima koji to nisu vidli ili ne mogu doć?? _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
|