FAQ Login
Pretražnik Profil
Članstvo Quizzes
Privatne poruke
Registracija
Rašo 11.1.2012
Započni novu temu   Odgovori na temu
Arkadia » Flames of War » Rašo 11.1.2012
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Likvor

Post Postano: čet sij 12, 2012 8:41 am    Naslov: Rašo 11.1.2012
Citiraj i odgovori

2000 bodova po strani, Breakthrough, Ruski motostrelkovy vs. Devil dogsi

Ukratko:
Kako smo Rašo i ja livade em za opća pravila em za army pravila bilo je dosta pičkaranja s jedne i druge strane kad smo nešto zaboravili(Rašo pogotovo pa sam ja ispao kriv). Razz
Em sam toliko inča ukrao da sam ih dovoljno skupio da mu se deployam s druge strane stola, onako odokativno, pa sam opet ja bio kriv. Razz
Em avioni nisu kuvca napravili(dobro Rašini jesu uništili jednu kačušu i još neki falus kojeg se ne sjećam), em nam treba neka AA podrška jer su avioni služili da sjebu ove druge u naletu pa sam opet ja bio kriv. Razz
Antitank rifles su izgleda vrlo korisna stvar pa ih se isplati koristiti.
Rusi su natukli DD u assaultu, ja bi mogao zapamtiti ko kome daje reroll i za koji kuvac, pa također da si zapišem da je HMG RoF 6, pa i da naučim osnovna pravila koliko se ko di kreće, da kačuše imaju malo različita pravila od obične artiljerije, barem onako odokativno kako Rašo voli. :)
Rašo je s druge strane gluv i disleksičan pa nije skužio/čuo/obratio pažnju na moje glasno čitanje da može u mobile deploymentu staviti priestove za što sam ja opet kriv(primjećujete subtemu ovog posta da sam ja kriv?).
Priestovi nisu bogznakaj napravili ko ni šermani, minobacači su okej, a i bazuke nije imao gdje koristiti.
Red Bear ima zakon liste, neke stvari su jeftinije osim kada ja i moja matematika idemo slagati bodove pa dobijem tri i pol rusa u 2000 bodova.

Rašo nadopuni ak se sjećaš kak je tekla partija....

34L : 21V : 6d
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSNM ICQ
Rasho

Post Postano: čet sij 12, 2012 12:12 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

Nis se ja ne sjecam jer nisam pio tolko. Jedino kaj se sjecam da sam fakat fail zbog par stvari: ne citam pravila misija neg slusam likvora, pa sam tako tek u svom 5. krugu skuzio da se ovaj deploya iz rezerve kod objectiva, da sam mogao imat arty od pocetka na stolu, da devils brigade treba imat veci fire support kod assaultanja, da u kljucnim trenucima nemrem bacit potreban roll i da likvor krade ince Wink. Al evo da nebude sam likvor kriv, ja sam masovno sjebo s onim 3+ rollom za nastavak assaultanja. To najme devils brigade uopce nema, nego druga lista iz iste knjige :-/. Ugl. sjebali smo gdje smo stigli.
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Prethodni postovi:   
Arkadia » Flames of War » Rašo 11.1.2012
Započni novu temu   Odgovori na temu Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Solaris phpBB theme/template by Jakob Persson
Copyright © Jakob Persson 2003