| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Sto je veci sir(da znam kaj treba stavit na stol)? |
| 3 havoc squada sa stealth adept skillom i po 4 missile launchera |
|
14% |
[ 2 ] |
| Cevos Khorne od bar 250 bodova |
|
7% |
[ 1 ] |
| Chaos leutenent na bajku kaj baca sajkik pavere |
|
7% |
[ 1 ] |
| 3 defajlera |
|
7% |
[ 1 ] |
| skupljat emperors pojnti stiks |
|
21% |
[ 3 ] |
| imat rigane kockice |
|
21% |
[ 3 ] |
| kombinacija svega navedenog |
|
21% |
[ 3 ] |
|
| Ukupno glasova : 14 |
|
| Autor/ica |
Poruka |
Krunkova
|
Postano: sub sij 21, 2006 11:58 am Naslov: Newbie treba pomoc oko Chaosa |
|
|
Kak to obicno ljudi pishu...
Bok svima :D ,ja sam novi igrac :? i pocinjem skupljat 40k pa me zanima kak se igra s kaosom.
Koji su dobri juniti i koji su najbolji?
Kakvog cevapa moram dofurat da razgacim Djuru ko majmuna (btw bok Djuro) i koje su naj ciz paf varijante i rupe u pravilima koje se daju exploatirati.
Jos me zanima kaj mislite o naj lordsima(osim kaj su shis-mish cevapi-u jebote ta daje razne pogodnosti za konverzije [smilie=orc6.gif] ) ?
Isplate li se Chaos terminatori i ako da kolko njih.Szo se taktikalaca tice,imam ih 70(bez zajebancije) samo ih moram pofarbat u tri boje(naravno ne vishe od 3) i poljepit po njima 40k scenery(cuo sam da je to dobra fora kak se dobije bodovi za konverziju ) i pjesak i malo green stuffa.
Molim iskisne igrace da mi pomognu,hvala unaprijed i pishem vam po prvi put te se nadam da moje psimo nece zavrshiti u koshu.
Pozdrav Darku,Bucki i Ivici
Voli vas vash Kruno
Sori moro sam,al ipak odgovorite na pitanja... _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: sub sij 21, 2006 1:20 pm Naslov: |
|
|
Ja sam očajno loš igrač, pa ti rađe neću davat nikake savjete !
Al ono, s riganim kockama, to zbilja može pomoć...čuo sam za tipa koji je na dvaput po dva ass. cannona dobio dvaput po četri šestice...si to vidio kad?! _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sub sij 21, 2006 1:50 pm Naslov: |
|
|
Pa mogo bih rec da sam prisustvovo toj partiji i on je tu partiju i dobio. :D
Je li to bilo jer je nadigrao protivnika ili jer je "imao srece"?
Napishi mi kaj ti koristish i na koji nacin da naucim igrat s kaosom.Samo imaj u vidu da je nemam neke opcije koje imas ti(npr basilisk)... _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: sub sij 21, 2006 3:41 pm Naslov: |
|
|
Kaosovski sajkik pauveri baš i nisu nešto (osim Slanešovih, ak dobiš prave), a ni defajleri nisu baš nekaj. A nisu ni kaos termiji (ak hoćeš 2+/5+ sejv igraj s emperors pointed sticksima - više se isplate).
Eto toliko. Moj prijedlog - igraj s kornašima jer it trenutno baš i nema previše na stolovima a i zabavno je igrat protiv njih (il sam tak bar čuo) :D |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: ned sij 22, 2006 4:09 pm Naslov: |
|
|
Kruno samo ti hoču reći da su spejs marinci(i kaos) najjači i da složiš bilo koju kombincaiju sigurno si pobjedio! _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: ned sij 22, 2006 4:54 pm Naslov: |
|
|
Ma da? To je super,jer ne zelim igrat armiju s kojom treba previshe razmisljat i taktizirat -samo stojish i bacash kockice.Da mozda radje igram Dark Angelse... [smilie=orc6.gif] ili da predjem na kaos-mislim da ih to i tak i tak ceka.Ne,oni su za mene pre-ne shvaceni....
Ne fakat ljudi pomozite kaj da stavim u 1500 bodova(mislim imat cu naravno vishe) no kaj je dobro?
Kak to newbieji pitaju...hm...
Kolko se min trupa mora stavit da rade al mi ne zauzmu puno bodova?
Jer su mi elite choicevi mrak,pa ih zelim od 1500 bodova imat bar 700.
Kolko se bodova troshi na HQ? _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: ned sij 22, 2006 5:23 pm Naslov: |
|
|
E Kruno daj da te samo nešto pitam pošto i sam kažeš da imaš nešto kaosa da li možda kojom mogućnošću imaš kakvog demona kaosa-primam sve(i one najbeskorisnije) ali ne i veličanstvenije.A možda je to Mejbelin! _________________ What was pink now is blue,
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: ned sij 22, 2006 6:46 pm Naslov: |
|
|
Nemam demona....al imat cu
Zakaj ti treba? (zakaj treba demon Spejs marincu?? ) _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: ned sij 22, 2006 7:13 pm Naslov: |
|
|
Prešo na (u) Kaos, ko i svi "Lojalisti"...bdv, treba si vidit s kakvom je pobožnošću Szabol jučer učio napamet Codex: Haos  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Sabol
|
Postano: ned sij 22, 2006 7:26 pm Naslov: |
|
|
| ma samo sam ponavljao gradivo.....vec sam ga znao od prije :D |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: ned sij 22, 2006 7:41 pm Naslov: |
|
|
Svi oni to znaju...jako dobro :D .
To sto su i dalje lojalni polumrtvom liku kojeg shupaju ekipom da bi bio zivi satelit je samo pokazatelj toga da se tome odupiru :D ...dok ne probaju a onda vishe nema straha,nema nazad ...svi oni znaju da Abbadon ima pravo.
Cak je i Djuro,koji nije cito valjda niti jedan codex nakon 2nd editiona...kak cudno poceo ljepit rogove po svojem dark angels command squadu(halo oni su 1st company). to govori nesto samo po sebi...
A od Sabola sam cuo da su Demoni pre jaki,pa Obliteratori ,pa Deamonic possesed vozila.Chaos je u 40k ko dobre cigarete-znas da je pusenje loshe za zdravlje,al probash iz znatizelje ili sto
I eto nam kronicnih Chaosovaca.
Zanimljiva cinjenica jest da su se samo i javili SM na ovaj topic-Tifi je reko da nezna kak da pomogne al eto podrzava,a vas dvojica ste se eto [smilie=orc6.gif] javili da nes napishete,kao o Chaosu [smilie=orcsanta.gif] al nema spike for di emperor i to. _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: ned sij 22, 2006 8:26 pm Naslov: |
|
|
Kaj sam ja SMovac?
Mkej......  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: ned sij 22, 2006 8:42 pm Naslov: |
|
|
Gle zahebi ti svoje kaosovce kruno, ti češ s njima previše taktizirat pa češ izgubiti zato što se sa njima nesmije igrati pomoču taktike već samo bacanjem kockica.
Dakle jel bi mogao nabaviti kojeg demona?A što se tiče onog pitanjca....
Što će demonima marinci? _________________ What was pink now is blue,
|
| [Vrh] » |
|
 |
HIV Tajrant

|
Postano: pon sij 23, 2006 12:21 am Naslov: |
|
|
AUTOKENON _________________ on i njegov brat robert također
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pon sij 23, 2006 4:19 am Naslov: |
|
|
| HIV Tajrant je napisao/la: |
| AUTOKENON |
Tako je!!!! Autokennon i osmjeh.
Mcrulick,neznam kak si dobio turnir ako ne taktikom ...i gle vec ga pucaju ideje sa demonicama
Nemam demona,suoci se sa sobom. _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
|