| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Rasho

|
Postano: čet srp 14, 2005 5:56 pm Naslov: Pitanja i odgovori te savjeti i drugo. |
|
|
Ukoliko nekoga nesto zanima,neka tehnika farbanja ili nesto,evo pravog mjesta za raspravu o tome. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: sub lis 15, 2005 10:56 am Naslov: |
|
|
Da nebude moj jedin topic bez ijednog reply-a. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: sub lis 15, 2005 1:46 pm Naslov: |
|
|
A su savjeti besplatni ili ih naplačuješ? (kao i samo farbanje)
Ev da nrbude da ti nitko ne odgovara  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: pon lis 17, 2005 4:59 pm Naslov: |
|
|
Ijuf sad sam sretan! _________________ Bio mi je potpis predugačak...
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: pon lis 17, 2005 11:06 pm Naslov: |
|
|
| Blago tebi |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: sri svi 14, 2008 12:45 pm Naslov: |
|
|
evo da ja kao novi član pitam i vratim ovaj topic iz mrtvih....kaj je inkanje? jedan tip mi je objasnio na B&C forumu al mi još malo nejasno pa jel može netko na hrvatskom objasnit...svratio bi u subotu do Udruge i pitao al kratak sam sa vremenom sljedećih pun k****i 800 a Rashu mi se ne da daviti u LoM-u jer jadan čovjek dobije ospice svaki put kad se pojavim
e da i editiram...što je undercoat a što basecoat...što ej od to dvoje primer..undercoat pretpostavljam..hoću pitati...za što bi bilo dobro raditi basecoat..za sve?  _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: sri svi 14, 2008 2:13 pm Naslov: |
|
|
| Brother Perun je napisao/la: |
evo da ja kao novi član pitam i vratim ovaj topic iz mrtvih....kaj je inkanje? jedan tip mi je objasnio na B&C forumu al mi još malo nejasno pa jel može netko na hrvatskom objasnit...svratio bi u subotu do Udruge i pitao al kratak sam sa vremenom sljedećih pun k****i 800 a Rashu mi se ne da daviti u LoM-u jer jadan čovjek dobije ospice svaki put kad se pojavim
e da i editiram...što je undercoat a što basecoat...što ej od to dvoje primer..undercoat pretpostavljam..hoću pitati...za što bi bilo dobro raditi basecoat..za sve?  |
undercoat je primer. basecoat je temeljna boja(recimo skull white je undercoat a shadowgray je basecoat kod space wolvesa). ink su posebne bočice kojiima daješ shading na figure. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: čet svi 15, 2008 12:48 am Naslov: |
|
|
| Ink ti je razrijeđena boja koju koristiš da bi ofarbao udubine na figuri. Suprotno od toga ti je drybrush - njime farbaš izbočene površine. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: čet svi 15, 2008 9:34 am Naslov: |
|
|
a inkam sa bilo kojom bojom ili...? i to ful razrijedim? jer probao sam sa crnom pa je izgledalo ok al su mi ostajale onak crne fleke po ostalim dijelovima...ok možda je problem kaj ne koristim GW-ove boje neg one akrilne sa kazališnog trga _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: čet svi 15, 2008 9:42 am Naslov: |
|
|
| Brother Perun je napisao/la: |
| a inkam sa bilo kojom bojom ili...? i to ful razrijedim? jer probao sam sa crnom pa je izgledalo ok al su mi ostajale onak crne fleke po ostalim dijelovima...ok možda je problem kaj ne koristim GW-ove boje neg one akrilne sa kazališnog trga |
gw ti ima posebne boje tzv. inkove. imas na gw stranici pa si mozes pogledati. u većini slučajeva trebaš dodati mrvicu vode dok inkaš da ti ipak bude malo razrijeđenija.
Ovo o čemu ti pričaš su ti washevi, jaaaaako razrijeđene normalne boje. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: čet svi 15, 2008 10:05 am Naslov: |
|
|
ok fala narode...hm...a mislim, ok ionak farbam da mi zgledaju lijepo i da se vidi da su BA...gledao sam vaše minise i ono...uh-huh...trebam pogledat dal Rasho ima u dućkasu inkove i dal se može upariti sa ovim normala bojama..enivejz..tnx again! _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: čet svi 15, 2008 5:40 pm Naslov: |
|
|
Čekaj koji tjedan da dodjuj novi inkovi od gej veja. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: sri kol 13, 2008 7:45 am Naslov: |
|
|
heheh...eto još jedno moje pitanje....kak se radi highlightanje? fala! _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dreadnought

Pridružen/a: 19. 01. 2006. Postovi: 818 Lokacija: Forge World Jastrebarsko
|
|
| [Vrh] » |
|