| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brother Perun

|
Postano: pet lis 31, 2008 12:34 pm Naslov: Honor Guard i VAS |
|
|
ok...koja razlika? koliko sam vidio, imaju iste statistike, oni zapravo jesu VAS ali sad ono bitno...koliko sam skužio, moš ih imat 5, e sad, vidio sam da kao jednog moš pridružit svakom independent karakteru, to je for free jel? i piše da se njih inače tretira kao HQ unit. to praktički znači da njih mogu joinat recimo Mephistonu kao HG, jel? jel ih tko od BA koristi? mislim, fora je kaj ti dolaze kao HQ a dost su dobri pa ne zauzimaš mjesto elitama kao VAS. i još par stvari,ak netko zna...jel se isplati jednog stavit kao Sanguinary Priesta, pa dobiješ Exanguinator ili Standard Bearera ili Tech Adepta? jer inače bi opet napravio sa 2 PW, PF sa SS i recimo melta ili flamer.
fala! _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
izzy2u

Pridružen/a: 26. 07. 2007. Postovi: 863 Lokacija: bespuca hrvatske
|
Postano: pet lis 31, 2008 12:56 pm Naslov: |
|
|
...ja upravo cekam neke djelove i pocinjem ih slagat...i onda u chargee...btw za svakog ind.. caractera mozes uzet po jedan unit H garda...po meni treba na njih poljepit power wepone i exsansw....barem cu ja tako...e josi da jedan nosi banner... _________________ izzy40kpainting.blogspot
manufaktorum
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: pet lis 31, 2008 1:00 pm Naslov: |
|
|
tak sam nekaj imao u planu...5 njih - 1 priest, 1 stan bearer, 2 pw-a i 1 pf, al sad je pitanje, ak ga pridružiš recimo Mephistonu jel onda ak ti protivnik gađa Mephistona sa HG-om, jel može gađat posebno Mephistona ili moš lijepo prebaciti wounds na honor guarda pa nek on rikne a M fino ima dalje 3 wounda? _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
wanna be digic

|
Postano: pet lis 31, 2008 1:01 pm Naslov: |
|
|
| izzy2u je napisao/la: |
| ...ja upravo cekam neke djelove i pocinjem ih slagat...i onda u chargee...btw za svakog ind.. caractera mozes uzet po jedan unit H garda...po meni treba na njih poljepit power wepone i exsansw....barem cu ja tako...e josi da jedan nosi banner... |
samo budi vise pazljiv kad naručues nesto  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
izzy2u

|
Postano: pet lis 31, 2008 1:48 pm Naslov: |
|
|
| wanna be digic je napisao/la: |
samo budi vise pazljiv kad naručues nesto  |
...a u šta to Inkvizicija sumnja... ... _________________ izzy40kpainting.blogspot
manufaktorum
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: pet lis 31, 2008 2:51 pm Naslov: |
|
|
i ak ga pridužuješ karakteru jel ih moraš ubacit 5 ili moš recimo ak imaš 2 karaktera pridružit 2 honor guarda i jesu for free ili? ili pridružiš dvojicu a trojica slobodno trčkaraju okolo ili lete ili kaj više rade  _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
izzy2u

|
Postano: pet lis 31, 2008 3:22 pm Naslov: |
|
|
...pa sad neznam dal si dobro citao codex..al fakat ljepo pise...
HONOR GUARD 125 POINTS
A Blood Angels army may include one Honor Guard for each Independent Character that it
includes. The Honor Guard does not use up any Force Organization Chart selections but is
otherwise treated as a separate HQ unit.
| Citat: |
| ili moš recimo ak imaš 2 karaktera pridružit 2 honor guarda i jesu for free ili? ili pridružiš dvojicu a trojica slobodno trčkaraju okolo ili lete ili kaj više rade |
...toga nema... _________________ izzy40kpainting.blogspot
manufaktorum
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: pet lis 31, 2008 3:55 pm Naslov: |
|
|
fala! ma pročito sam ga dvajst puta al uvijek se nađe neka stvar koja mi nikak ne uđe u bulju pa moram ovak pitati znači lijepo svih 5 ubacuješ i to je to. baš bum probao jednom da vidim kak to funkcionira  _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Turk
Pridružen/a: 16. 12. 2008. Postovi: 45 Lokacija: Hrvatska, Zagreb
|
Postano: sri pro 17, 2008 2:40 pm Naslov: |
|
|
?????? _________________ "To a Space Marine, the boltgun is far more than a weapon; it is an instrument of Mankind's divinity, the bringer of death to his foes. Its howling blast is a prayer to the gods of battle."
Zadnja promjena: Turk; sri pro 17, 2008 2:42 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Turk
Pridružen/a: 16. 12. 2008. Postovi: 45 Lokacija: Hrvatska, Zagreb
|
Postano: sri pro 17, 2008 2:41 pm Naslov: |
|
|
Dakle, ak sam dobro shvatio, pod pojmom honor guard podrazumjevate squad od 5 marinaca? I svaki smostalan lik može imati svojih 5 komada? Unaprijed hvala na odgovoru!  _________________ "To a Space Marine, the boltgun is far more than a weapon; it is an instrument of Mankind's divinity, the bringer of death to his foes. Its howling blast is a prayer to the gods of battle." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Štrebo

|
Postano: sri pro 17, 2008 2:55 pm Naslov: |
|
|
Za svakog karaktera možeš uzet jedan ( znači i platit njegove bodove) HG.
HG je dobar al je problem što ih je sam 5
Igro sam ih tak da staviš 2 pw, apothecarija i bearera sa chapter standardom jer igraš i dantea pa svi imaju extra napad- to košta otprilike 225 ptsa,
oni u čarđu imaju svaki 5 napada a ak je u blizini corbulo i inicijativu i snagu 5 ,to ko i veterani u čarđu kosi sve pred sobom.
Apothecary je zbilja koristan u tak skupom squadu a company benner baš i nije neš ( taj reroll je koristan, al ak si već izgubio u combatu to je pušiona tak i onak) _________________ 'Of all the Primarchs of the Space Marines it is Sanguinuis whose temples rise aside those of the Emperor, and whose name is cherished by orindary folk in gratitude for the life that was taken and the life that was spared. Alone of all the Primarchs his memory is honoured by a sanctified day of celebration, the Sanguinala, when Adepts across the galaxy wear upon their breast the red badge of the Lord Angel.' |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|