Pridružen/a: 26. 07. 2007. Postovi: 863 Lokacija: bespuca hrvatske
Postano: uto kol 19, 2008 7:51 pm Naslov: NEWS: THQ is Building a Rhino!
You know what I really like to see? Crazed enthusiasm! And I haven't seen anything like this in a while. THQ is working on a Rhino. Not a model; but a real-life full-sized operational Rhino.
And the best part is they are letting us see their progress as they construct the beast. It is slated to make an appearance at Games Day UK 2008.
Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
Postano: uto kol 19, 2008 10:48 pm Naslov:
Ma ko je rekao da tak nekaj ne postoji
I kada svi počnu kopirati Rhino šasiju, i ameri i rusi i kinezi.... _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Pridružen/a: 26. 07. 2007. Postovi: 863 Lokacija: bespuca hrvatske
Postano: sri kol 20, 2008 2:08 pm Naslov:
...kažem ja, brusilica,aparat za autogeno zavarivanje, nes sitno zeljeznih ploca i struje i sastavimo ga mi u udruzi....samo neka neko nabavi gusjenice.... _________________ izzy40kpainting.blogspot manufaktorum
...kažem ja, brusilica,aparat za autogeno zavarivanje, nes sitno zeljeznih ploca i struje i sastavimo ga mi u udruzi....samo neka neko nabavi gusjenice....
na jakuševcu se može sve piknuti _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum