Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
Postano: sub srp 21, 2012 7:04 pm Naslov: World of Warplanes
Eto danas odigrao koju s 109-kom i nekim malim pizdekom koji se nemre okrenuti i ozlijediti nikaj, i mogu reći vrlo teško i vrlo zabavno.
Bez joysticka ni misliti ovo igrati......dobro možete misliti ovo igrati ali zaboravite na ikakav uspijeh(plaice za užitak se već kreću od 150 kuna za prilično dobru kvalitetu)
AA s brodova, ekipa koja protiv tebe leti u Me262, ussr, američki i njemački tech tree(još nema upgrade-a), 30mm topovi,.....
Uglavnom, brijem da ću i ovo igrati uz WoT jer mi je prezabavno letjeti u 109ki i brboljiti si Aces high dok se liku šuljaš iz smjera sunca dok po tebi rokaju protuavijonci s brodova, i dva protivnika ti pokušavaju smjestiti veći kalibar u dupe(normalno nisam nikakav penis pogodio već sam pokušao biti pametan i dajvati pri preko 600 na sat i u zadnji tren se izvući, ko u filmovima. nda......dobra animacija kršenja aviona)
trailer
beta:
_________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Postano: pet lis 19, 2012 10:39 am Naslov:
I nakon što su me fajnali primili u closed betu jebem ih beloruski spore(od sredine trećeg mjeseca čekam), mogu reći da je igram već para dana po par partija dnevno.
110 je tu ;)
Uglavnom, sada ima i kontrole miš plus tipkovnica koje začuđujuće dobro rade.....
Ono što je najbolje, je da za razliku od WoT-a tu i možete neki penis napraviti s T2 višim tierevima. Recimo srušiti Me109
Exp zarađujete relativno brzo, pare su problem a zlato dobivate kad pobjedite partiju.
Grafika je relativno dobra, ali problem je u tome što je igra spora....
Pazite spora, ne da brejka nego nema onog zoom and boom efekta kada osjećate 600 na sat kad se strmopizdite na nekog bombera.
Al vrlo igriva, mada na trenutke(zasada) je i dosadna.
Imate tri tipa avijona, laki fajteri, teški fajteri i laki bomabrderi(barem ih ja tak zovem, nisam našao kak im je zbilja naziv u igri).
Laki fajteri - okretan i brz samo dosta lagana naoružanja imaju -> čitaj trebaš više puta pucati po meti, a meta dosta malo puca po tebi
Teški fajteri - ne tolko okretan i brz al zato ima range oružja da se zamisliš
i toljage koje su okretne ko mrtva kobila smo što dođe pred vaš nišan, toga u pravilu više nema(primjer 10x7,62 mitraljeza koje veselo gleda prewma neprijatelju i ne overheataju se tak olako). e i imaju tailgunnera koji fakat i zruši nekaj ak mu malo pomognete manevriranjem.
Igra se još polira, techtree je malo čudniji od WoT-a, nema pilota i njihovih skilova, nema konzjumablsa, al zato ima mašinganfest i veselo.
igram svih 6 linija,
rusi su mi oke, njemci ko njemci s njima nemreš fulat i mislim da su najbolji, ameri imaju dosta 50-50 osjećaje(neki avijoni su govna neki su doom in the sky).
još malo i 109ka je tu a i jedva čekam fockeWolf tree pa da se mao proveselim ko čovjek. _________________ /Water = bacteria/
Postano: ned sij 27, 2013 10:35 pm Naslov:
kome treba, evo dva invite koda:
6TEN8Z-U5SUX2
6TEN8M-T9MXY7 _________________ /Water = bacteria/
Postano: sri lip 05, 2013 7:29 am Naslov:
iskreno počele su mi obje ići na penis.
razmijem ja da je to beta i sve al jebem im mater retardiranu pijanu, stave 50mm top na me262, i radi 60dmga??!?!??!!? reko ajde dobro i vratim se na historical konfiguraciju s 4 30mm i gle čuda jebem majku(osim u okretanju gdje je američanski leteći tanjur prejak).
Upalim warthunder i sve fino dibno i krasno i kaj skužim? killstealing je zapravo validna opcija jer više expa i para dobiješ na kill nego na damage.
leading assistance ne radi kak treba(u obje), unazadili su wowp upravljanje mišom i tipkovnicom, u WT imaju totalnu debilanu s exp/pare zarađivanjem uopće, MM u obje čudnovat(s p51d me u wowp stavi s t10 avionima kojima lagano suckam a avion nije ni približno okretan kak bi trebao biti) itd itd....
nadam se da će uskoro ispraviti te boljke. _________________ /Water = bacteria/
Čru ja hladim malo glavu od WT-a jer mi je isto poceli ici na kurac kaj assist ne radi nista , a ljudi rade KS ko mutavi mamicu im jebem .
Dok od WoWp-a me zivicra sve , od lose kontrole misa i kibe (igriv je na logiju G900 od frenda ali brate nemam 200+ evri za jojstick ) , avioni nemaju veze s vezom od brzina , do oruzja na njima .
Nu barem ekipa iz WT-a radi na igri i pokusavaju nekaj napraviti , dok u godinu dana u WoWp-u vidim samo promene na gore ili nikakve promene . _________________ Gljiva
Postano: sri lip 05, 2013 8:33 am Naslov:
Promene a?
Ma Wowp su sjebali kontrole miša a joystick je bio uvijek loš, probao i nemrem ni letjeti a kamolis kunit nekoga. _________________ /Water = bacteria/
Postano: čet lip 06, 2013 12:56 pm Naslov:
Da malo zbrboljam koji aviončići su mi pflicht i zašto:
Nacisti:
Lovci:bf109 E,G zar treba uopće napominjati zašto?
H.Lovci: Bf110 i me410...kada dođete do me410 recite da sam fulao ;)
me262 je kita....
Komunisti:
lovci:I15 i la nešto nešto, s njima nemrete fulati
jurišnici: il2 30mm topovi anyone? i tsh mislim da je 3, preko tuceta 7,62mm mitraljeca, što je ispred nema ga.
japanci: zero.
ameri: a onak srednja žalost, mustang nije nekaj ali f5u je zvijer(aka leteći tanjir) _________________ /Water = bacteria/
Postano: čet lip 06, 2013 4:54 pm Naslov:
TIFUSAR je napisao/la:
baš sam len, lepše mi je ležat u krevetu i pisat pizdarije na mobitelu neg otić do kompa probat taj klinac.
Vidi se da te s godinama polako i mudrost počela dohvaćati, nadajmo se da će tako i nastaviti :P
btw pijan vozit avione priceless. svi ti jebu majku a ti neznaš kaj je gore kaj je dole ...najpitomiji komentar sam dobio: "interesting" maneuver kad sam se zaletio u dva aviona i jednog zrušio, a drugi skrenuo u topove našeg iljušina(barem brijem da je bio iljušin) _________________ /Water = bacteria/
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum