| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Krunkova
|
Postano: ned lip 18, 2006 11:48 am Naslov: Cities of Death |
|
|
Sto je nova(pitam one koji su to proucili)-ja sam taj codex prolisto,nije mi padalo na pamet citati jer je A. na njemackom,B. To treba covjek radit u miru...
Kak se sad stavljaju templejti,cuo sam da se mogu rushit zgrade...
Ajde dajte neki fidbek _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: pon lip 19, 2006 11:03 am Naslov: |
|
|
malo vise zgrada na terenu od obicnog stola, pravila su sva cetvrta edicija, (dakle template weapons rade po rule booku, jedino imaju posebna pravila kada padaju na zgrade sa katovima)
jedina razlika od obicne cetvrte edicije su stratagems, iliti stvari koje biras prije fighta, na velikom stolu imas 3 stratagema, i biras sto hoces... neke stvari koje mozes birati su to da drede, monstrous creaturi mogu rusit zgrade, mozes negdje postaviti demolition charges, mozes imati HQ zgradu sa posebnim bonusima, mozes nekom unitu dat da se deep strike-a ili infiltrira (samo ako taj unit ima tu mogucnost inace)...itd
i da... ima novih misija, neke su zabavne... ali uglavnom, nista previse novo, codex bi se mogao svesti na par stranica....
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pon lip 19, 2006 1:52 pm Naslov: |
|
|
Standard GW (par strana korisnih pravila,sa "objashnjenjima") i pun slikica? _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: pon lip 19, 2006 2:22 pm Naslov: |
|
|
Pa sve u svemu prilicno razocaravajuce.I Kad dignes zgradu u zrak ne dobis tak puno. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|