hm da meni je isto 8 edicija puno jednostavnija i vise ju volim igrat (iako sam u 7oj igrao samo par gejmova do 1000 bodova)... ali mi je setting 30k apsolutni favorit
Ideja je bila zapocet aplha legiju ili word bearerse za 30k (najzanimljivji lore, malo razlicitija color schema od one koju sam do sad radio), al to je neisplativo posto vec ganjam dve vojske u 40k pa bi bilo pametno mozda napraviti mešung. super je kaj se modeli mogu iskoristit u oba sistema, trenutno imam ultramarince i death guardu..
Death guarda koju bi rađe slozio u hh (jer imaju bolji lore od smurfova) je sva spikey u 40k, i color schema se ne preklapa jer sam farbao u zeleno, jedino bi mozda uspio iskoristiti land raidera koji doduse je zelen ali je bez spikeova i nisam ga ucinio hrđavim i prljavim

i da detah gurada je nekak cesce u mk 3 oklopu
UM imam vec sada dosta tacticalaca (imam dva squada, i squad od 10 primarisa koji izgledaju ko veliki mkiv. marinci, plus 10 hellblastera koje bi mozda mogao igrati kao supprot squad) dredo bi bio koristan i u 40k. uzimajuci u obzir 30 marinaca iz boxa te kataprakti termije, to bi vec bila poprilicna vojska

... 60 tacticalca, termiji, dredo, captain u termi armoru, chaplain, i ti hellblasteri ako bi ih uspio iskoristit... zainma me jel ima u hh indomitus pattern terminatora ili su iskljucivo kataprakti i trataros? i da i meni je očito da fale vozila
eto kazite sto mislite