FAQ Login
Pretražnik Profil
Članstvo Quizzes
Privatne poruke
Registracija
WE 1000pts
1, 2  Sljedeća
Započni novu temu   Odgovori na temu
Arkadia » Warhammer 40k » WE 1000pts
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
copra

Post Postano: čet pro 21, 2006 9:50 am    Naslov: WE 1000pts
Citiraj i odgovori

Eto upravo tumaram bespućima Warpa,neznam kaj bi sam sa sobom,tu i tam raspolovim slučajnog prolaznika sekirom,dakle, just another day at the eye...ehm,office. I tak razmišljam o mogućim army listovima(1000 pts,neki modeli su proxy,zasad) i onda se sjetim Vas,dragi kolege, veterane tisuću bitaka,stare iskusnjare WH40k univerzuma...ovo je mogući army list,onako od oka,dakle:u početku bijaše Lord...

HQ: lord+demonic mutation&strength,kornova sekira,term.armor,fury charge,melta boom,power šaka i Mark of Khorne.
7 chosen termija(1 termi champ s lajtnin claws),fury charge,mark,2 power fista,4 power weapona i kombi weapons-1melta,1flamer,ostalo bolteri.

Troops: Čopor bladletera(8kom)

8 berzerkera u nosorogu,svi mark i chainax,1 plasma pistol i 7bolt pištolja,2 frag granate i powerfist

'eavy support:
Dred s tl laskenonom, cc weaponom, destroyerom i mutated hullom

Jel to po vama ok,nastojao sam napraviti fleksibilnu vojsku(kolko mi WE dopuštaju),a da ostane "Khornate".Naravno da bu došel i defiler i bloodthirster i još berzerkera...Hvala unaprijed na svim savjetima, BFTBG!!!!!!!!

Likvor

Post Postano: čet pro 21, 2006 9:57 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Samo ću ti reći da u vozila sasvim lijepo dođe jedan demonic possesion da ti fino ignorira crew shaken i stunned!

A poslije slobodno napucaj još bloodlettera i ostalih crvenih sretnika.

34L : 21V : 6d
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSNM ICQ
Che

Post Postano: čet pro 21, 2006 10:01 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

2 frag granate?Ili svi ili nitko...
Dark Cross

Post Postano: čet pro 21, 2006 10:18 am    Naslov: Re: WE 1000pts
Citiraj i odgovori

obavezno uzmi demon princa zbog svih mogucih statistika za cc, nemoj mu davati terminator oklop jel mu nemres dati demonsku brzinu koja ti je do bola kod sljedbenika korna......
sto se tice terminatora to ti je skupo i ne radi tako dobro za te bodove....
trupama nemoj stavljati p.pistolje jer je tebi u interesu da oni podivljaju i trce mnogo napred ali pritom nemogu pucati pa ti je to losa investicija
svima daj talisman of burning blood da si baren 50% siguran da ce trcati napred......
obavezno ubaci jos jedan QH tipa championa na motorkotacu......
ps. ovo ti je moje misljenje natemelju igara sa WE tak da ti nis ne "serem"
i naravno to je samo moje misljenje pa ti kako hoces....za sve ostalo kaj te zanima vidimo se u subotu......

Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
Likvor

Post Postano: čet pro 21, 2006 10:29 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Ali isto tako moraš paziti da ima i protiv oklopa nešto dobro, jelda Dark Crossu? Twisted Evil
Jer krvopuštaći ti nemogu nikaj protiv tenkića. Terminatori i demonski princ da ali isto tako u tom slučaju je bitno da ti princ dođe do oklopa, što nekima baš i nije uspjelo.

[Vrh] »
Dark Cross

Post Postano: čet pro 21, 2006 11:03 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

daj ne briji prevec nemres od WE ocekivati da budu neki probijaci oklopa
ja sam u zadnjem fajtu postigao kaj se od WE ocekuje kaj mozes zabiti a ima lubanju zabi bilo protivnici ili ne.....tak da ne kenjati.....
ali istina je da bas nisu pretjerano dobri protiv oklopa zato ti ide ona kombinacija copra kaj sam ti poslao na PM.....taman bi trebalo biti dovoljno svega za 1500pts jer na vise pts sa WE igrati je lose za njih jer ti nemas bas puno opcija razlicitih kao sto druge legije imaju....u tom slucaju su dosta ograniceni.......

Degman

Post Postano: čet pro 21, 2006 12:51 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

Imaš već dosta CC trupa, nemoj još i jadnom dredi davati takvo oružje.

Nego ti njemu lijepo daj missile launcher, havoc ML pa samo čekaj da zarolaš 6 na početku Very Happy

EDIT: ak ti je dredo tenkolovac, onda zaboravi na Havoc ML, al ostavi obični raketobacač Wink

EDTI 2 Embarassed : kaj ti je to 'melta boom'? Confused

Ak misliš na bombu, frajeri u termi oklopu ne mogu imati nikakve granate ni bombe.

Ak misliš na kombi meltu - ne isplati se jerbo pucaš samo jedanput, a enemi često ima kauver sejv Crying or Very sad

Nego daj ti njemu lijepo power sword, a power fist upgreadaj na chain fist => za samo 5 bodova bacaš 2 kocke protiv oklopa, i to nekih 6, 7 puta, a ne jednom, kao melta bomba, plus dobiš još jedan attack na ime 2 single-handed weapona Very Happy
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Likvor

Post Postano: čet pro 21, 2006 1:22 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

@Degman
Ne znam koliko je dobro dredi davati dva shooting oružja(lass i missile launcher) jer ćeš tu 6 zarolati rijetko. A power fist se sasvim dobro isplati jer je ipak poduplan strenght i power weapon je i dobije 1 i 2 na rollu s WE i eto belaja.

[Vrh] »
copra

Post Postano: čet pro 21, 2006 1:32 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

Razmišljal sam o demon princu,ali look at the size of that thing!!!Već vidim plazme i h.boltere uperene iz svih smjerova jer ga često nemam di skriti. zakaj se termi oklop ne splati?za (brijem)25 pts dobijem one sejvove,napad više itd... dreda jednog bum ostavil s lasskenonom a ostali su dalja budućnost(svakak buju berzerkeri) kak u praksi funkcioniraju bajkeri?

Degman,u duhu vojske nije imati gomile raketobacača i laskenon je preveč...HEREZA!!!!! Very Happy

Degman

Post Postano: čet pro 21, 2006 2:29 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

U duhu vojske nije imati puno 'evy oružja, al bar jedno vozilo je minimum (često čak ni to Crying or Very sad )

Vjerju mi, znam jerbo moji DG pate od istih problema kad je velikodometna i protuoklopna borba u pitanju.

btw, zakaj ne staviš šefu 'feel no pain'? Trebat će mu Very Happy

Bum navečer postal statove i opremu Miodraga, mog omiljenog kornaša u lordovskoj konfiguraciji pa da vidiš jedan od načina na koji to može ličiti.
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Corin

Post Postano: čet pro 21, 2006 2:31 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

moja preporuka ti je da uzmes tu listu, pojavis se u subotu i onda je isprobas... nitko ti nece zamjeriti na proxyima,...

a vjeruj mi, jedini nacin da se sam uvjeris sto ti pase je da to isprobas... to sto ti svi daju savjete ti nece puno pomoci ako to sam ne isprobas...

dakle... slozi listu, pojavi se u subotu, i ako hoces ceka te zid necrona koji jedva cekaju da im netko uleti u close combat Cool

_C
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice
Hrc

Post Postano: čet pro 21, 2006 2:44 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

Corin je napisao/la:
moja preporuka ti je da uzmes tu listu, pojavis se u subotu i onda je isprobas... nitko ti nece zamjeriti na proxyima,...

a vjeruj mi, jedini nacin da se sam uvjeris sto ti pase je da to isprobas... to sto ti svi daju savjete ti nece puno pomoci ako to sam ne isprobas...

dakle... slozi listu, pojavi se u subotu, i ako hoces ceka te zid necrona koji jedva cekaju da im netko uleti u close combat Cool

_C

It's A Trap! RUN!!!!!!!!! Wink

Post Postano: čet pro 21, 2006 2:52 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

Corin je napisao/la:

Bravo druze Corine, mudro zboris, najbolji nacin je to sto savjetujes........ Wink

copra

Post Postano: čet pro 21, 2006 3:14 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

Tnx dečki!!!U subotu svakak dolazim...Corine,tvoji necroni buju nažalost morali čekat, nekaj sam se već dogovaral s Rashom i Dredom.nije još niš potvrđeno...
Hrc

Post Postano: čet pro 21, 2006 3:49 pm    Naslov:
Citiraj i odgovori

s dredom ti ja igram...
na mojoj koži bu isprobal banebladea...

Arkadia » Warhammer 40k » WE 1000pts
Započni novu temu   Odgovori na temu Vremenska zona: GMT + 01:00.
1, 2  Sljedeća
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Solaris phpBB theme/template by Jakob Persson
Copyright © Jakob Persson 2003