| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
copra

|
Postano: ned ruj 09, 2007 12:21 pm Naslov: WTF?!? |
|
|
Gledam novi kaos i nekaj mi nije jasno.naime str.92, demon princ po ovome može imati od opcija SAMO krila i mark.NE MOŽE nosit demon weapon(piše samo za lorda). jel to za#eb jer je pre-release codex ili... _________________ Peace is a lie, there is only passion, through passion I gain strength, through strength I gain power, through power I gain victory, through victory my chains are broken. The Force shall set me free |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: ned ruj 09, 2007 1:31 pm Naslov: |
|
|
Istina, al ima Warptime koji ti garantira pogotke i vundove.
Sad je za 155 bodova bolji neg kaj je prije bio.
Si skužio da više nije ind. character i da sad uredno može klejmat obđektive!?  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: ned ruj 09, 2007 2:25 pm Naslov: |
|
|
je tko to uploadao i dajte mi link :) _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: ned ruj 09, 2007 2:49 pm Naslov: |
|
|
p.m.  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: ned ruj 09, 2007 2:57 pm Naslov: |
|
|
thanks  _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
copra

|
Postano: ned ruj 09, 2007 4:16 pm Naslov: |
|
|
| TIFUSAR je napisao/la: |
Istina, al ima Warptime koji ti garantira pogotke i vundove.
Sad je za 155 bodova bolji neg kaj je prije bio.
Si skužio da više nije ind. character i da sad uredno može klejmat obđektive!?  |
Ma to je krasno al meni niš ne znači, jerbo imam kornovog princa pa nemrem te powere uzimat zbog MOK-a _________________ Peace is a lie, there is only passion, through passion I gain strength, through strength I gain power, through power I gain victory, through victory my chains are broken. The Force shall set me free |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: ned ruj 09, 2007 5:23 pm Naslov: |
|
|
Gle, uzmeš Lorda na Juggernautu sa Demon Wpn. i Kharna i eto veselja!  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
copra

|
Postano: pon ruj 10, 2007 8:35 am Naslov: |
|
|
| TIFUSAR je napisao/la: |
Gle, uzmeš Lorda na Juggernautu sa Demon Wpn. i Kharna i eto veselja!  |
Čini se da bum moral tak..nije da mi teško pada,jel , al opet mi je debilno jerbo kaj god ti mislil meni se taj princ sviđa(nisam skroz objektivan), al sam se potrudil oko njega a sad bu mi skupljal prašinu doma.
btw čujem da si isprobal grejter demone u fajtu, pa kak to funkcionira? _________________ Peace is a lie, there is only passion, through passion I gain strength, through strength I gain power, through power I gain victory, through victory my chains are broken. The Force shall set me free |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: pon ruj 10, 2007 2:17 pm Naslov: |
|
|
Nisam, igram još uvjek Iron Warriore, bez demona... _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Hrc

|
Postano: pon ruj 10, 2007 2:21 pm Naslov: |
|
|
| copra je napisao/la: |
btw čujem da si isprobal grejter demone u fajtu, pa kak to funkcionira? |
Nikak... _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
copra

|
Postano: sri ruj 12, 2007 9:34 am Naslov: |
|
|
Pa lepo je znati da mi demoni niš ne valjaju(bar do kodexa)..al ne gajim velku nadu... _________________ Peace is a lie, there is only passion, through passion I gain strength, through strength I gain power, through power I gain victory, through victory my chains are broken. The Force shall set me free |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: sri ruj 12, 2007 9:37 am Naslov: |
|
|
A ko, prije su valjali?
Osim kornaša, al ti su bili skupi ko neznem kaj. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
copra

|
Postano: sri ruj 12, 2007 9:46 am Naslov: |
|
|
pa bili jesu skupi al su vredili tolko..a nisam baš stekel dojam da su demonete loše,ili furije...Al je glupo kaj svi prinčevi mogu imat sajkik powere osim kornovog,a njemu taj nedostatak nisu ničim kompenzirali čak nemre imat demon vepon  _________________ Peace is a lie, there is only passion, through passion I gain strength, through strength I gain power, through power I gain victory, through victory my chains are broken. The Force shall set me free |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: sri ruj 12, 2007 10:49 am Naslov: |
|
|
25pts po komadu
i isplatili su se. Jedan unit od 8 pobio čitav Deathwing na turniru :) _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
copra

|
Postano: sri ruj 12, 2007 12:57 pm Naslov: |
|
|
bladleteri su bili 26pts,al svejedno, da isplatili su se. _________________ Peace is a lie, there is only passion, through passion I gain strength, through strength I gain power, through power I gain victory, through victory my chains are broken. The Force shall set me free |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|