| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
kveki
|
Postano: sri ožu 04, 2009 4:43 pm Naslov: par pitanja o witch hunterima |
|
|
1.dal ih neko u udruzi igra
2.dal mi ih se isplati igrat s guardima ko allaima
3.bi li mi neko mogo rec kaj i m je dobro u vojsci a kaj nije
4.planiram slozit listu na 1500 pts pa bih molio preporuke 
Zadnja promjena: kveki; sri ožu 04, 2009 5:41 pm; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Djuro

|
Postano: sri ožu 04, 2009 5:35 pm Naslov: |
|
|
1 ne
2. ne
3. ukratko nis
4. igraj marince ili orke _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
Models in Army: 509
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
kveki
|
Postano: sri ožu 04, 2009 5:40 pm Naslov: |
|
|
| igro sam marince al su mi dojadili |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dreadnought

Pridružen/a: 19. 01. 2006. Postovi: 818 Lokacija: Forge World Jastrebarsko
|
|
| [Vrh] » |
|
 |
kveki
|
Postano: sri ožu 04, 2009 6:42 pm Naslov: |
|
|
| fala, |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Djuro

|
Postano: sri ožu 04, 2009 9:01 pm Naslov: |
|
|
gospodine dreadnought
ipak bih ostavio vase replike po strani jer iako su dobronamjerne niste dotaknuli srz problema
a to je
inkvizicija ima jedan od najstarijih kodeksa a svi znamo da su samo najnoviji kodeksi uber
svi se smiju meni jer igram da koji imaju losije statistike od obicnih marinaca a inkvizicija ima jos losije statistike od mene
ak se ne varam njihov ass kanon ima jam ili nes slicno naprimjer
ako gospodin kveki zeli igrati inkviziciju zbog flafa ok, onda ni ne treba savjete jer se mora pomiriti da nece pobjediti nikoga nikad i svejedno mu je kaj uzima u listi
ali bih skrenuo paznju na cinjenicu da je igrao marince koji su mu dosadili pa bi sad htio igrati marince koji malo drugacije izgledaju ali su ipak marinci sto upucuje na jedno dozu nedosljednosti u njegovom razmisljanju
i da se vratim na moj prvi post, ako cemo realno ja sam mu tocno odgovorio na sva pitanja _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
Models in Army: 509
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
kveki
|
Postano: sri ožu 04, 2009 9:18 pm Naslov: |
|
|
cinjenica je da sam u prvoj borbi s inkvizicijom poklo tauovce sto mi nikad nije uspjelo s marincima
i u vojsci nemam assalt cannon  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dreadnought

Pridružen/a: 19. 01. 2006. Postovi: 818 Lokacija: Forge World Jastrebarsko
|
Postano: sri ožu 04, 2009 9:38 pm Naslov: |
|
|
gospon Đuro, ne kužim tu filozofiju, stari kodex - nemreš nikog pobijedit.
Witchhunter liste mogu bit ubojite pogotovo sa novom edicijom gdje je skoro sve 4+ cover, a flameri postaju velika potreba (čega witchhunteri imaju na bacanje) i melta oružja postaju najbolja stvar za tenkove (čega također imaju na bacanje)
i nije mi kodex tak star da im se ass cannon jamma  _________________
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet ožu 05, 2009 8:21 am Naslov: |
|
|
| Djuro je napisao/la: |
gospodine dreadnought
ipak bih ostavio vase replike po strani jer iako su dobronamjerne niste dotaknuli srz problema
a to je
inkvizicija ima jedan od najstarijih kodeksa a svi znamo da su samo najnoviji kodeksi uber
svi se smiju meni jer igram da koji imaju losije statistike od obicnih marinaca a inkvizicija ima jos losije statistike od mene
ak se ne varam njihov ass kanon ima jam ili nes slicno naprimjer
ako gospodin kveki zeli igrati inkviziciju zbog flafa ok, onda ni ne treba savjete jer se mora pomiriti da nece pobjediti nikoga nikad i svejedno mu je kaj uzima u listi
ali bih skrenuo paznju na cinjenicu da je igrao marince koji su mu dosadili pa bi sad htio igrati marince koji malo drugacije izgledaju ali su ipak marinci sto upucuje na jedno dozu nedosljednosti u njegovom razmisljanju
i da se vratim na moj prvi post, ako cemo realno ja sam mu tocno odgovorio na sva pitanja |
Slažem se 100% s ovdje navedenim. Kupio sam orke prije godinu dana(dakle sve još u 4th ed) i bili su solidna zabavna armija niš posebno.
Uzeo sam ih jer je bio dobar dil,jer su zabavni i jer ih možeš igrat bolje ili lošije i uvijek postoji šansa da pobijediš - jer se možeš skrumpirat kad bacaš tolku količinu kockica.
Sad su oni najnoviji codex i NEMAJU niti jedan squad koji ne radi niš.
To je kod GW-a pravilo br 1- najnoviji codexi su mrak,ostali su ok.
Wich Hunter codex ima jako korisnih jedinica i ima lijepih jedinica. Ove lijepe-ako hoćeš igrat da pobijediš i zabaviš se -ostavi na polici.
Novi SM codex je sir koji se cijedi s ruba stola.Svi squadovi su jeftiniji u bodovima,svi karakteri su bolji i jači-i više ih je, neki ranije slabiji squadovi koji su bili ok su sad uber mega(assault terminators anyone?)
O tome Djuro priča  _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Štrebo

|
Postano: čet ožu 05, 2009 9:37 am Naslov: |
|
|
ovak sisterice su za početak kuul
može se složit i sisterovačka pawagejmer lista od 100 sisterki koje koriste faith pointove na svakakve užese i imaju milju i pol flamera i melti i evisceratora, ALI takva lista zahtijeva (ono najgore) preko 12 boxova sisterki plus blistera pa te vojska ispadne oko 3000 kunića, a i da ne kažem da sisterki daš i nema tolko u lom-u
osim toga prekrasni modeli su, al samo njih 10, već sljedećih 10 izgleda isto ko i ovi prije, a budući da su od jednog komada nemaju neke sposobnosti konvertanja
sisterice su kul, al kao i sve inkvizitorijalne vojske zahtjevaju prvo puno love, a drugo puno iskustva u igranju 40k _________________ 'Of all the Primarchs of the Space Marines it is Sanguinuis whose temples rise aside those of the Emperor, and whose name is cherished by orindary folk in gratitude for the life that was taken and the life that was spared. Alone of all the Primarchs his memory is honoured by a sanctified day of celebration, the Sanguinala, when Adepts across the galaxy wear upon their breast the red badge of the Lord Angel.' |
|
| [Vrh] » |
|
 |
kveki
|
Postano: ned ožu 08, 2009 8:19 pm Naslov: |
|
|
ok ,jos jedno pitanje
dal se witch hunterovacko pravilo da pod sebe uzmu odredene squadove garda i marinaca racuna ko allais ili ne |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|