| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Serafin

|
Postano: čet pro 03, 2009 9:16 pm Naslov: Waaaaagh!!Orkammungus army!! |
|
|
pa evo odlucio sam ponovo zaplivati u more minijatura i ponovo polako gradim vojsku a od starjesina ocekujem brdo savijeta
zamislio sam da moj waaaagh bude ovakav,al jos nisam izracunao koliko bi pointsa vojska imala,ovo je tek zdravo seljacki okvir vojske
HQ-warboss u mega armoru
elites- komandos(9+boss snikrot) + nobz in mega armour (5 njih) + tankbusta boyz(10)
troops- boys njih imam ko rusa(40) + (po orkovskom kodeksu moze se uzeti nobove za troop choice ako imam za HQ warbossa) 10 nobova
fast attack-def dreads(6) + bikes(3)
heavy sup- 1 batt.wagonn + 3 kannona + 1deff dread ili 3 killa kanna
any thoughts?Premalo,previse?blesav izbor?Previse elita premalo fast attacka? _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
edo-1

|
Postano: čet pro 03, 2009 9:50 pm Naslov: |
|
|
| U svakom slucaju, razmisli o Ghaz., jako je dobar. Kommandosi ti bas nisu nekaj, jer vise ljudi ne koriste devastatore itd, a malo je garde s heavy wpn teamovima. Tankbuste bi u svakom slucaju trebao proabti sgurati u looted wagon, kako bi morgao birat metu s njima (jer imaju glory hogs), i da dodu brze u 24 range. 3 kante se isplate vise od jednog deff dreada, a po mom misljenju, ako ides pjeske s boyzima, ili ih uzmi vise, ili ih natovari u trukkove. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Serafin

|
Postano: čet pro 03, 2009 10:21 pm Naslov: |
|
|
| edo-1 je napisao/la: |
| U svakom slucaju, razmisli o Ghaz., jako je dobar. Kommandosi ti bas nisu nekaj, jer vise ljudi ne koriste devastatore itd, a malo je garde s heavy wpn teamovima. Tankbuste bi u svakom slucaju trebao proabti sgurati u looted wagon, kako bi morgao birat metu s njima (jer imaju glory hogs), i da dodu brze u 24 range. 3 kante se isplate vise od jednog deff dreada, a po mom misljenju, ako ides pjeske s boyzima, ili ih uzmi vise, ili ih natovari u trukkove. |
hmmm da da imas pravo,e daj reci iz iskustva jeli bolje imati 2 batt. wagona za boyse kao transport ili su b.waggoni prevrijedni za to?(sumnjam )
ma htio sam odma uzeti ghazgula ne bi ja bez njega igrao nikad,al je feking skup!  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
edo-1

|
Postano: čet pro 03, 2009 10:41 pm Naslov: |
|
|
| Serafin je napisao/la: |
hmmm da da imas pravo,e daj reci iz iskustva jeli bolje imati 2 batt. wagona za boyse kao transport ili su b.waggoni prevrijedni za to?(sumnjam )
ma htio sam odma uzeti ghazgula ne bi ja bez njega igrao nikad,al je feking skup!  |
Neam ti nesto iskustva s bw-ima, to pitaj krunu, on igra s njima. iz iskustva ti samo mogu reci da je ghaz. dobar, i zabavan za igrat. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: pet pro 04, 2009 10:20 am Naslov: |
|
|
Boyze uzmi u squadovima od po 30, ne 40 (2x 20?)
BW su dobri jer im možeš dat, uz običan, i kill kannon, pa se u 1. turnu sjure prema protivniku, u 2 iskrcaju nobove (obavezno s bannerom i bossom) a od onda nadalje non-stop puca s topništvom i big shootama/rokkitima pa nešto i pogodi  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Serafin

|
Postano: pet pro 04, 2009 3:19 pm Naslov: |
|
|
| Degman je napisao/la: |
Boyze uzmi u squadovima od po 30, ne 40 (2x 20?)
BW su dobri jer im možeš dat, uz običan, i kill kannon, pa se u 1. turnu sjure prema protivniku, u 2 iskrcaju nobove (obavezno s bannerom i bossom) a od onda nadalje non-stop puca s topništvom i big shootama/rokkitima pa nešto i pogodi  |
dude...2x 20  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: pet pro 04, 2009 5:30 pm Naslov: |
|
|
Premalo!  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Serafin

|
Postano: pet pro 04, 2009 6:22 pm Naslov: |
|
|
damnz!2x 30?hmmm? _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
DIsco King

|
Postano: pet pro 04, 2009 6:51 pm Naslov: |
|
|
Noob bajkeri
navodno rade sranja  _________________ i will burn you all heretic"s |
|
| [Vrh] » |
|
 |
edo-1

|
Postano: pet pro 04, 2009 6:58 pm Naslov: |
|
|
| 80 boyzi min, ako oces da prezive 3 turna pucnjave po njima... |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: pet pro 04, 2009 9:05 pm Naslov: |
|
|
make it 90
I jasno, nob s p. clawom u svakom unitu je i više nego obavezan _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Serafin

|
Postano: sub pro 05, 2009 11:56 am Naslov: |
|
|
hmmm 80 boyza mi je previse jer ne odgovara mojoj rush taktici...kuzis da imam 80 boysa trebao bi imati ili 4 b. wagona ili 6 trukova a imati 4 b. wagona mi je malo blesavo jel...
-da zakaj je nob s power c. obvezan po scuadu?(objasni)  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
wanna be digic

|
Postano: sub pro 05, 2009 4:32 pm Naslov: |
|
|
| DIsco King je napisao/la: |
Noob bajkeri
navodno rade sranja  |
dude, to je bilo prošle godine, sad su out _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: sub pro 05, 2009 5:28 pm Naslov: |
|
|
| wanna be digic je napisao/la: |
| DIsco King je napisao/la: |
Noob bajkeri
navodno rade sranja  |
dude, to je bilo prošle godine, sad su out |
|
 |
edo-1

|
Postano: sub pro 05, 2009 7:10 pm Naslov: |
|
|
| Serafin je napisao/la: |
hmmm 80 boyza mi je previse jer ne odgovara mojoj rush taktici...kuzis da imam 80 boysa trebao bi imati ili 4 b. wagona ili 6 trukova a imati 4 b. wagona mi je malo blesavo jel...
-da zakaj je nob s power c. obvezan po scuadu?(objasni)  |
aha, pa reci da ides truckovima. Onda je 60 dosta. N00b s power klawowm je obavezan jer je a)jedino kaj moze skerhat tenk b)to je n00b s power klawowm -.- |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|