| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
FallenNeko

|
Postano: ned sij 10, 2010 1:26 am Naslov: wanted: brother perun |
|
|
imam hrpu pitanja posto sam nov
prvo... koji je rulbuk najnoviji (5th ed?)?
dal se smiju igrat daemonhuntersi ?
kod daemonhuntersa ak imam inquisitora dal mu retinue smiju bit termiji ili grey knightsi ili samo oni leteci gimpovi, hierophanti i slicno?
kolko cool je nurgle?
di je dobar covjek koji mi je objasnjavo bojanje?(brother perun! help me)
da da
bio sam jednom tamo... nije mi se dalo dolazit bez vojske, skupio para, moram se odlucit sta ocu igrat (A IGRAT CU!!)
opcije (kaos, nekronsi ili dimonhunteri)
i kaj ima?
EDIT: di kupovat na internetu figurice da nema bas nekog visokog shippinga? _________________ Tread Not So Lightly |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: ned sij 10, 2010 10:53 am Naslov: |
|
|
oy oy!
prvo, između ove 3 vojske kaj si nabrojio, izaberi onu koja najviše odgovara tvom stilu borbe.
je, 5 edicija ti je zadnja i da, smiješ igrat deamonhuntere. za inquisitora nisam ziher, pošto nikad nisam igrao DH ali sve ti sigurno stoji u codexu pa baci oko tam!
nurgle je cool ko i kanalizacija ma...za kaos neka ti neko drugi objasni, jer svaki bog kaosa daje neku foru pa to vidi i u codexu CSM-a kaj koji daje, ak si naravno mislio na to!
moja topla preporuka za minise ti je:
http://www.gwonline.biz/ -imaju free shipping.
ili moš na: http://www.ebay.co.uk/
a btw, pod sekcijom LINKOVI http://arkadia.hr/forum/viewtopic.php?t=2898 ti stoje svi korisni linkovi za dućane ili kaj god da ti treba.
a slobodno ti dođi i bez vojske, upoznaj narod, donesi pivo...ne trebaš odmah dolazit igrat, upoznaj se radije, vidi kak se diše pa vojska lako dođe kasnije. _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Serafin

|
Postano: ned sij 10, 2010 1:25 pm Naslov: |
|
|
e da ak ti treba bilo koji codex donesem ti ga na sticku pa si ga isprintaj  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
FallenNeko

|
Postano: ned sij 10, 2010 2:41 pm Naslov: |
|
|
dobro doci cu ja... jednom kad vec ... jednom =(
da, sto se ticestila igre, nemam pojma kak se s kojom igra...
chaos odpada, imaju bajkove (wtf)
kaj ti igras brotherperun? _________________ Tread Not So Lightly |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: ned sij 10, 2010 2:58 pm Naslov: |
|
|
to kaj imaju bajkove ne znači da ih moraš koristiti...ti si slažeš vojsku onak kak ti se sviđa i dopada. codexi su fala bogu manje više flexibilni i pružaju puno mogućnosti za sastavit pristojnu vojsku a i uvijek moraš imati u glavi da li oš igrati zato kaj želiš pobjediti ili zato kaj se želiš zabaviti...jer poanta svega je da se zabaviš i da je ono...zabavno, jel?
ja ti igram sa marincima - blood angelsima i sa tyranidima.
savjet, for free - pročitaj fluff (pozadinske priče kod svake rase/vojske) pa vidi koji ti se najviše dopada, jbga, to je važno jer buš na to trošio u budućnosti ne mali novac tak da ti se ne dogodi da izabereš nekaj kaj shvatiš da ti se nakon 2 mjeseca uopće ne sviđa pa ideš mijenjati, to je u qurcu i potrošio si vrijeme i novac bezveze. PROČITAJ FLUFF pa izaberi
http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Main_Page - tu imaš dosta o WH40k svijetu pa vidi, pročitaj, izaberi. _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
FallenNeko

|
Postano: ned sij 10, 2010 3:26 pm Naslov: |
|
|
ma cito sam fluff na lexicaniumu
daemonhuntersi su mi zakon al ruzan mi je inquisitor lord i retinue... to mi je tako jako ruzno, nekronci su mi dobri... mislim da cu njih igrat
imam sve codexe i rulebook na kompu
i vise manje sam skuzio osnove
bumo vidli _________________ Tread Not So Lightly |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: ned sij 10, 2010 3:55 pm Naslov: |
|
|
uf di baš nekrone
Trenutno buš izgubio voulju za igrom kad skužiš u kojoj su banani sa ovom edicijom. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: ned sij 10, 2010 5:10 pm Naslov: |
|
|
Dojam sam da ima još fluffa kojeg bi se isplatilo pročitat-jer Necroni imaju jedan od najoskudnijih fluffova.(koji Bandingliš...) _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Serafin

|
Postano: ned sij 10, 2010 5:20 pm Naslov: |
|
|
ma jok necronii su ti cisto OK dobri i u close combatu a i u rangu + imaju kao i svaka rasa svoje finese ....hrkkkk... _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: ned sij 10, 2010 7:02 pm Naslov: |
|
|
moja preporuka...
ako ulazis u hobi zbog fightova, zbog toga da pobjedis sto vise puta, onda kreni sa daemonhunterima.. posto ako ti jednom dojade, lako iskoristis dosta minijatura za prelazak na drugu vojsku... (za razliku od necrona, gdje ako odustanes od njih, tj, kad ti dosade jer trenutacno nemaju bas nekih opcija i raznolikosti, onda moras prvo prodati sve, pa kupovati sve novo)
ako ides u 40k zbog fluffa, figura.. onda citaj fluff, pogledaj minijature, pa se prema tome odluci.. bit ce ti zabavno slagati fluff vojske, bit ce ti zabavno igrati, ali da ce svaki put pobjediti.. neces...
uglavnom.. dodi u udrugu, pogledaj minijature, upoznaj ljude, pogledaj kako izgledaju fightovi.. pa odluci prema tome...
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Serafin

|
Postano: ned sij 10, 2010 7:45 pm Naslov: |
|
|
yep a ako ti je neka minijatura glupa mozes je konvertati tipa-- -kak bi trebao izgledati ----konverzija but still work in progress  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
FallenNeko

|
Postano: ned sij 10, 2010 8:03 pm Naslov: |
|
|
a igro bi daemonhunterse sam mi je retinue sjeban
jako!!! nema posebno za kupit acolyte i hierophante i stuff, mogu convertat iz obicnog warhammera a to mi se neda
i to s retinueom me takticki jebe a nekronci su mi 3/4 fora ko daemonhunteri
imaju destroyere odiza pew pew
FORA! _________________ Tread Not So Lightly |
|
| [Vrh] » |
|
 |
DIsco King

|
Postano: ned sij 10, 2010 8:10 pm Naslov: |
|
|