| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: pet sij 15, 2010 4:00 pm Naslov: |
|
|
morah....
 _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
|
| [Vrh] » |
|
 |
Serafin

|
Postano: pet sij 15, 2010 8:37 pm Naslov: |
|
|
hvatam gay wibru  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Orla

|
Postano: sub sij 16, 2010 1:31 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav ljudovi,
Došao je taj dan, dosta sam se načitao Warseera, roumorsa, već isporbanih listi.
Zadnjih tjedan dva, intenzivno se radi na figurama XD lome se taloni, stavljaju boneswordovi, zoanthorpovi brišu prašinu.. da ne serem više.
Molim link na rapihshare, mediafire.. bilo šta ćim ugldate Codex na netu pa se vidimo koju subotu.
E da, vojska će biti još ubojitija i još mekša. Genestealeri više ne rade, nema EWa... tako de će se morati mjenjati koncept.
Orla _________________ Potpis |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Yowza
|
Postano: sub sij 16, 2010 5:08 pm Naslov: |
|
|
| Orla je napisao/la: |
Pozdrav ljudovi,
Došao je taj dan, dosta sam se načitao Warseera, roumorsa, već isporbanih listi.
Zadnjih tjedan dva, intenzivno se radi na figurama XD lome se taloni, stavljaju boneswordovi, zoanthorpovi brišu prašinu.. da ne serem više.
Molim link na rapihshare, mediafire.. bilo šta ćim ugldate Codex na netu pa se vidimo koju subotu.
E da, vojska će biti još ubojitija i još mekša. Genestealeri više ne rade, nema EWa... tako de će se morati mjenjati koncept.
Orla |
šta je to EW?? |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Orla

|
Postano: sub sij 16, 2010 9:51 pm Naslov: |
|
|
Eternal Warrior... što bi reklo da više nisu imuni na instant kill... Najviše to boli warriore koji će sad imaju 3 rane.
Je li stiglo što u LoM? _________________ Potpis |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: ned sij 17, 2010 9:33 am Naslov: |
|
|
Krivo krivo potpuno krivo...
Vidiš da si član udruge Arkadia kodeks bi imao već mjesec dana.  _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Orla

|
Postano: uto sij 19, 2010 5:42 pm Naslov: |
|
|
Sto je krivo?
A bit ce red da i postanem, sam sto mi pivo slabo ide....jbg.. _________________ Potpis |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: uto sij 19, 2010 5:46 pm Naslov: |
|
|
corin ti dolazi ovaj vikend u klub, tako da ti je šansa za učlanjenje sad ili... nikad? _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: uto sij 19, 2010 6:44 pm Naslov: |
|
|
eto dodji u udrugu i možeš pogledat novi kodeks  _________________ What was pink now is blue,
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: uto sij 19, 2010 8:32 pm Naslov: |
|
|
| Che je napisao/la: |
| corin ti dolazi ovaj vikend u klub, tako da ti je šansa za učlanjenje sad ili... nikad? |
Corin je poceo slagati svoje eldare... pa tko zna.. mozda ga se i cesce vidi u udruzi ;) (ali ove subote sigurno)
oh da... piva ti nije obavezna za igranje 40k :) (eventualno prazna boca ako ti fali model karnifexa)
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: sri sij 20, 2010 8:16 am Naslov: |
|
|
retardinjo mi je u codexu da lictor nemre više chargat kad se deep strikea i da su izbacili living ammunition, uništili su sladoledara....NOOOOOOOOOO!!!!!!!!
al ima ok stvari, iako malo nabrijanooooo....  _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: sri sij 20, 2010 9:32 am Naslov: |
|
|
sladoledar je sad puno bolji no prije
ima dva napada više i 12 puta puca(sam rirol na tu hit,ali sa snagom 6 to i nije tak strašno),ima i 3 kad čarđa samo jedina stvar je kaj i košta samim time više _________________ What was pink now is blue,
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dreadnought

Pridružen/a: 19. 01. 2006. Postovi: 818 Lokacija: Forge World Jastrebarsko
|
Postano: sri sij 20, 2010 10:01 am Naslov: |
|
|
| Brother Perun je napisao/la: |
retardinjo mi je u codexu da lictor nemre više chargat kad se deep strikea i da su izbacili living ammunition, uništili su sladoledara....NOOOOOOOOOO!!!!!!!!
al ima ok stvari, iako malo nabrijanooooo....  |
imate RIROLL na fakin sve!!!!
karakteri vam SVI imaju 6 WUNDOVA!!!!
možeš po turnu stvorit 5 BESPLATNIH troop chioceva koji mogu RAZBIT MARINCE zato jer imaju BIJESAN NAPAD i RIROLL zbog poison weapona!!!!!
i još imaš SQUAD KARNIFEXOVA kojima moraš skinut između 12 ili 15 WOUNDOVA da ih zaustaviš!!!!
a to kaj liktor nemre čarčat je fakat ogromni penal al nije bed jer djeluje kao teleport homer i daje +1 na reserve roll  _________________
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: sri sij 20, 2010 10:53 am Naslov: |
|
|
ja mislim dredo da je to urota kukaca protiv nas imperijalaca i ja mislim po imperijalnom kredu da bi to mi trebali zabraniti (njih i njihov codex), a igrace javno imenovati, pohvatati i grupirati u radne kampove da privređuju imperijum, umijesto da se zale!  _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|