FAQ Login
Pretražnik Profil
Članstvo Quizzes
Privatne poruke
Registracija
Night Lords na brzaka
Započni novu temu   Odgovori na temu
Arkadia » Warhammer 40k » Night Lords na brzaka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Alan

Post Postano: sub lip 12, 2010 11:29 am    Naslov: Night Lords na brzaka
Citiraj i odgovori

Pozdrav svima. S obzirom da bih volio nastupiti na ovogodisnjem ljetnom 40k turniru a nemam jos ofarbanu vojsku ovaj topic ce mi ja se nadam pomoci da redovito updateam slike i napredak vojske. Turnir je za nekih mjesec dana pa ono nadam se da cu stici. Vojska su Night Lordsi a s obzirom da donekle pokusavam pratiti fluff nisam htio ukljucivati nikakve deamone ili Obliteratore. U vojsci imam Kharna i berzerkere i Defilera (bez obzira na siroke rasprave valja ili ne valja meni je model prej...n pa sam ga ukljucio). Ciljam na neki tabletop quality znaci nista pretjerano.Dakle figure koje cu pokusati sloziti/ofarbati su:
Kharn (scratcbuildat cu ga jer me recesija pogodila ko Grčku) i njegov retinue od 7 count as Khorne Berzerkers s championom(predstavljat ce elitne Night Lordse)+rhino(od kartona)
Terminator sorcerer s familiarom
2X3 terminatora
2x8 marinaca s championima+rhinox2(takoder vodeno nepodesni)
7 Chosena+rhino
defiler

Prve slicke:

Dijelovi za Kharna, noge sam malo produzavao da bi model dobio na visini te da bi se isticao izmedu ostalih. Glava je od Csm bikera jer mi se jednostavno one sa zecjim usima ne svidaju (al ce zato moji choseni imati one sismise na glavi ), sjekira dolazi od starog terminatora plus cackalica, te ostali dijelovi od Csm boxa (stvarno je zacudujuce da je GW natrpao toliko stvari u nas box, to je valjda kompezacija za bezlicni Codex).

Ovo su rhinoi skoro pa gotovi, potrebno je samo jos da im dodam exhaust pipove, i pintle mounted boltere i bojica. Raptor Lord je tu radi usporedbe velicine.

Bilo kakvi komentari, pohvale i/ili kritike su i vise nego dobro dosle.
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSNM
magi

Post Postano: pon lip 14, 2010 8:23 am    Naslov:
Citiraj i odgovori

Super!

Što se Rhinoa tiče, probaj nabaviti barem po jedan originalan hatch. Jako podiže izgled modela.

Keep up the good work. Very Happy
 [Vrh] »
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Arkadia » Warhammer 40k » Night Lords na brzaka
Započni novu temu   Odgovori na temu Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Solaris phpBB theme/template by Jakob Persson
Copyright © Jakob Persson 2003