| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
NEUROMANCER

Pridružen/a: 09. 01. 2007. Postovi: 48 Lokacija: Što južnije to tužnije-Dubrovnik
|
Postano: ned ruj 19, 2010 5:02 pm Naslov: Techmarine |
|
|
Zanima me da li itko od SM igrača igra sa techmarineom i servitorima.
I koja je uopće optimalna oprema za techmarinca i servitore?
Čini mi se da u kutiji dođu 2 servitora sa H.bolterima a 2 za CC ili se varam? _________________ Nobody is innocent.
There are merely varying levels of guilt. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: ned ruj 19, 2010 9:43 pm Naslov: |
|
|
mislim da ih nitko ne igra jer su lagano...ono...skupi a ne daju preveč za te bodove...bar iz BA kuta gledišta!
al igrao sam jednu zabavnu partiju sa njim i servitorima (dok su još servitori BA imali BS 4) i moram priznat da su bili glavni aduti
al uglavno, nisu baš nekaj...al nitko ti ne brani da staviš na stol pa da isprobaš, a od naoružanja...ovisi kaj oš da rade!  _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
NEUROMANCER

Pridružen/a: 09. 01. 2007. Postovi: 48 Lokacija: Što južnije to tužnije-Dubrovnik
|
Postano: ned ruj 19, 2010 11:17 pm Naslov: |
|
|
Hm,to sam i pretpostavio,jer nisam previše našao o njima da se priča po forumu
Meni bi trebao za templarsku armiju,budući da templari nemaju devastatore mislio sam da djeluju kao postrojba potpore (servitori sa h.bolterima,plasma cannon,itd...) možda čak i ukrcani u razorback sa lascannonima.
isplativo?
btw templarski gun servitori imaju BS4 (ako nije smanjen kakvim updateom) _________________ Nobody is innocent.
There are merely varying levels of guilt. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: pon ruj 20, 2010 6:37 am Naslov: |
|
|
to sve super, al pogledaj koliko koštaju...techmarinac sa servitorima i onda pogledaj kaj moš dobit za te bodove. templari su CC vojska, ima tu na forumu ekipe koja igra sa templarima pa nek ti vele kaj bi trebao za HS.
znači, njima je još uvijek BS 4...
isprobaj pa vidi... _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pon ruj 20, 2010 9:35 am Naslov: |
|
|
Problem tih i takvih unit je cover save koji nije teško dobiut u 5th ed i velik broj jeftinih modela koje sve vojske (pa SM) mogu stavit na stol,kad uz to pogledaš da je "Age of Mech" pa svaka šuša ima transporter kojeg je teško zabit za te pointove može se sigurno dobit više trupa ako ništa pametnije _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|