| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
TIFUSAR

|
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
|
| [Vrh] » |
|
 |
Heretik

|
Postano: pon lis 03, 2005 11:03 am Naslov: |
|
|
Da to nema veze sa najavljenom
novom rasom koja je saveznik Tauima?
Ili je to ipak samo nečija zbrčka...? _________________ Just murdering people in their homes and blowing up their evil churches.
Hell yeah! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: pon lis 03, 2005 11:25 am Naslov: |
|
|
Ma, sve 5 , Degman, sam kaj ni tu ne piše nikaj bitno o njima - ko ni puškicama kaj nose... _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: pon lis 03, 2005 12:48 pm Naslov: |
|
|
Ovi tipovi su jedni od glupljih figura kaj sam ikada vidio!Možda ćak gluplji i od tajranidskih ratnika(starih),ali brijem da bi mogli letjeti(unatoč kržljavim krilima) i pritom pucati neku plazmu. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: pon lis 03, 2005 1:59 pm Naslov: |
|
|
Furka,tave dobivaju i nove stealthsuite,redizajn oruzja(+vespidi) I kolkosam uspio vidit CC oruzja za IC-ove?! _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: pon lis 03, 2005 10:27 pm Naslov: |
|
|
@ Tifi
Pa briju da će imat neki flames s AP3 (ili čak AP2 )
U svakom slučaju, jedino što je sigurno je da će bit 'SM killeri'. :? |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: sri lis 05, 2005 1:35 pm Naslov: |
|
|
Heh.Che ce mozda napokon dobit neku partiju! _________________ Bio mi je potpis predugačak...
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sri lis 05, 2005 6:31 pm Naslov: |
|
|
Meni to izgleda ko kroot kaj se najeo kukaca...i ima velko pushku....kaj je novog?
Usprkos redizajnu,ja sam uvjeren da ce tau igraci ostat dosljedni dosadashnjoj taktici.Ja stojim,pucam skakucem sim tam ,bacam 4 zilijarde kockicca za shooting,sad re-roll,ok pa targeter ovaj,pa navodeca raketa,pa topcina kaj ima templejt od 8 inch radius itd.I tako stojim i smijem ti se...dok mi ne dodu 5 taktikalaca u cc...
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: čet lis 06, 2005 10:29 am Naslov: |
|
|
| Glowing in the dark je napisao/la: |
| Heh.Che ce mozda napokon dobit neku partiju! |
O čemu ti? _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet lis 06, 2005 5:47 pm Naslov: |
|
|
Zeli sugerirati na tvoju dugu potragu za vojskom koju ces igrat.Preko SM,Necrona,Eldara,Dark Eldara itd.I pokusava te sprcat da nemres dobit partiju voljno i svjesno. _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: pet lis 07, 2005 11:24 am Naslov: |
|
|
Javlja se čovjek koji nema muda doći u Arkadiju i odigrati partiju sa svojim smrdljivim Dark Eldarima otkako skimmeri više ne zaklanjaju line of sight.Da,Kruno,znam da studiraš u Grazu,ali bio si ti i u Hrvatskoj dosta dugo da si mogao navratiti i odigrati koju...Zato mislim da nisi kompetentan pričati o igranju 40K dok ne odigraš nekoliko partija sa svojim DE po novoj ediciji.Točka.
Zašto mijenjam vojske?Eto,zato,sviđa mi se.
Space marince sam uzeo prve,jer je bio povoljan deal za malo para puno vojske u Brodu.Eldare sam uzeo,jer ih do tad nitko nije skupljao.Onda su krenuli svi,pa sam ih se odlučio riješiti.A budući da jedini Dark Eldar u Hrvatskoj nema muda igrati po novoj ediciji,uzeo sam njih.Zatim sam fore radi odlučio uzeti Necrone-eto baš zato zbog takvih vas koji zabadate nos u stvari koje vas ne tiče.Ako mi još tko prigovori za mijenjanje vojski,uzet ću još jednu.Pa ću imat 2 vojske od 1100pts i krenuti treću. _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: pet lis 07, 2005 11:34 am Naslov: |
|
|
igrao je čovjek protiv mene i pošteno pobijedio _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sub lis 08, 2005 7:07 am Naslov: |
|
|
| Krunkova je napisao/la: |
| Zeli sugerirati na tvoju dugu potragu za vojskom koju ces igrat.Preko SM,Necrona,Eldara,Dark Eldara itd.I pokusava te sprcat da nemres dobit partiju voljno i svjesno. |
A da citas moj post? ON zeli sugerirati,ne ja. _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: uto lis 11, 2005 11:35 am Naslov: |
|
|
Ak nes znam, znam zakuhat frku!  _________________ Bio mi je potpis predugačak...
|
| [Vrh] » |
|
 |
|