Za sve fanove jedne od najboljih i najlegendarnijih igrica na svijetu dolazi službeni remake:
Datum izlaska. 9.10.2012 _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
Postano: pet lis 12, 2012 2:33 pm Naslov:
Ovo su napravili pflicht.
Nije baš kao original, fali mu dosta stvari iz originala , ali je akcija baš filmska i ima neke dobre feature.
btw, ako krente igrati, nemojte uzimati classic jer NISTE veterani xcom franšize....i ja sam mislio da rasturam ali na ovom levelu rasturaju vas i to je jedan brutalan gangbang. na najslabijoj težini igrica je dosta teška. . _________________ /Water = bacteria/
Pfss, ko mi veli da nisam. Prva dva prešo na superhuman bez modifikacije liglob.dat i ostalih .datova... treći mi bio ružan pa ga nisam igrao. A i pregazio sve UFO After-shock, - math, - light na najteže. I say bring it on
BTW, daj link il mi poprži _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!!
Postano: pet lis 12, 2012 4:24 pm Naslov:
12Gb ima pa si radije posjeti svjetskog distributera pirate bay i skini si verziju od FLV, imaš i posebni torrent za krek, isto od flv-a.
btw neš ti igrati jedinicu na superhuman kad te poslije prve misije vrati na najjadniju težinu, tek s patchom imaš to ispravljeno. al svaka čast za terror, taj na SH težini je mašala.
A u ovom još imaš i ironman opciju za svaki level težine. klikni pa vidi. i obavezno igraj tutorijal jer neke stvari nisu odmah na početku jasne, al tutorial dosta traje. _________________ /Water = bacteria/
Postano: pet lis 12, 2012 5:32 pm Naslov:
Pardon verzija je FLT ne FLV. I zakaj da skida neku treću bezveze kad ima verziju koja ziher radi i crack im ziher radi?
Pa nema već dugo hardova od 8Gb da je bitno kolika je igra.
Ova od 3GB vjerovatno nema hrpu animacija.....a neke animacije, pogtovo inbattle, ne želiš prekidati jer su fora. _________________ /Water = bacteria/
problem je oslobodit tolko prostora na disku,lol....treba mi 12 za skinut i kolko još za instalaciju,12 ili više? _________________ i will burn you all heretic"s
Postano: pet lis 12, 2012 6:39 pm Naslov:
nemam pojma, nisam gledao.al mislim da je tu negdje jer su to većinom animacije a one se ne mogu puno komprimirati. _________________ /Water = bacteria/
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum