| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Krunkova
|
Postano: sub stu 05, 2005 8:32 am Naslov: |
|
|
| Orky je napisao/la: |
Eldarbal?
fora mi je kak se ezav sav probahatio a snotling je iskusniji igrač od njega i manje vara [smilie=orc6.gif]
-e kužiš |
Eldarbal....pederbal.
Ezav se opce nije probahatio,za jednog Eldara nikako.Cekaj tek dok stigne taj codex pa cemo vas Ezav i ja udavit sa spikom
e hebiga ne bih to napiso da nije istina... _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ezav

Pridružen/a: 25. 03. 2005. Postovi: 1016 Lokacija: Vrapce - zelena soba
|
Postano: sub stu 05, 2005 12:57 pm Naslov: |
|
|
Eldarbal?
fora mi je kak se ezav sav probahatio a snotling je iskusniji igrač od njega i manje vara [smilie=orc6.gif]
-e kužiš |
Orky nisam a i imam iskusta.......
Sorry za razliku od tebe ja zadnjih godinu dana igram...
a ne da serem joj necem igrati dok ne sredim vojsku  _________________ Gljiva |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: sub stu 05, 2005 2:26 pm Naslov: |
|
|
Orky nisam a i imam iskusta.......
Sorry za razliku od tebe ja zadnjih godinu dana igram...
a ne da serem joj necem igrati dok ne sredim vojsku[/quote]
samo jedno:BWAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAH _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Orky

|
Postano: sub stu 05, 2005 7:53 pm Naslov: |
|
|
.....Ja reko i neporeko
dok si nesložim i nepofarbam vojsku neču igrati veče partije .....više mi nije gušt igra ak se igra sa nepofarbanim figuricama...
(ko bi rekao da su ovo moja stajališta)
još jednom kažem da snotling manje vara i nebahati se tolko pa po meni bolje igra od ezava ......  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Orky

|
Postano: sub stu 05, 2005 11:17 pm Naslov: |
|
|
Evo što eldari misle o orkovima:(uzeto iz zadnjeg ork kodexa)
| Citat: |
"The Orks are the pinnacle of creation. For them, the great struggle is won. They have evolved a society which knows no stress or angst. Who are we to judge them? We Eldar who have failed, or the Humans, on the road to ruin in their turn. And why? Because we sought answers to questions that an Ork wouldn’t even bother to ask. We see a culture that is strong and despise it as crude."
Ulthan the Perverse
|
dobro je barem što ti fićfirići znaju prepoznati što je dobro
WAGHAHAHAHAAAAAAAGH!!!!!!! _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ezav

|
Postano: sub stu 05, 2005 11:22 pm Naslov: |
|
|
.....Ja reko i neporeko
dok si nesložim i nepofarbam vojsku neču igrati veče partije .....više mi nije gušt igra ak se igra sa nepofarbanim figuricama...
(ko bi rekao da su ovo moja stajališta)
još jednom kažem da snotling manje vara i nebahati se tolko pa po meni bolje igra od ezava ......  |
Od kuda tebi brija sada da varam......????????
Gle ne varam jer nemam oko cega......
A uostalom ne sjecam se kada si zadnje igral pa nemas ni pravo previse glasa......
ili gledal kak ja igram.....
Gle daj ne njake neg se pocni igrati :) _________________ Gljiva |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Orky

|
Postano: sub stu 05, 2005 11:33 pm Naslov: |
|
|
igro danas patrole [smilie=orccool.gif] _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ezav

|
Postano: ned stu 06, 2005 10:35 am Naslov: |
|
|
Ajde barem nesto :) _________________ Gljiva |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: ned stu 06, 2005 11:36 pm Naslov: |
|
|
Ezave dragi,kak ne shvacas da cim igras Eldare,za neke ljude je to varanje po difoltu.Kak ti mozes imat Ap3.Ko je to vidio furat oruzja koja ekshuli ubijaju protivnika bez sejva.Uvjek mora bit sejv....sa rirolom.I ignor indjuri,fil no pejn,apotekati koji te spasi od pogotka anti tenk rakete,ili uredaja koji te slozi natkag pa se vratis sa vil bi bek.Varas Ezave,eldarsko smece s visokim tuljcem na glavi.
Ponisim se tobom sine :D _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ezav

|
Postano: pon stu 07, 2005 12:04 am Naslov: |
|
|
Hvala tata :)
Njah dugo ih nisam razvalio....
Izgleda da cu ih opet morati podsjecivati kak je to gubiti :) _________________ Gljiva |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pon stu 07, 2005 8:19 am Naslov: |
|
|
Nije djir da ne shvate kad gube dok partija ne zavrshi,djir je da shvate u drugom krugu ...onda pocinje zabava  _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: pon stu 07, 2005 2:15 pm Naslov: |
|
|
Kruno, reci ti sto hoces,... ali ja vec jako dugo nisam vidio marince da su negdje pobjedili...
Tocnije.. kad pogledamo i rezultate turnira, bas i ne vidim nesto marinaca na visokim mjestima...
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: uto stu 08, 2005 8:01 am Naslov: |
|
|
Marinci,chaos,necroni-sve to ista bagra vishe manje.Ko da je turnir mjerilo neceg u 40k...
Plus ak te chaos moze chardat u prvoj rundi onda nekaj bash i nije u redu.A whrlvind ti pukne minsko polje koje pogada sve zivo na 4+....halo? Zakaj eldari nemaju takvo oruzje?
D-cannon je mrak ,al ne pogodi nis jer ima range 24"-indirect fire-oba oruzja su izrazito efektivna u uporabi protiv neprijatelja za kojeg su namijenjena,samo mi reci kak ces prezivjet s dva modela u crewu D-cannona dovoljno dugo da ti neko dode u 24". Za pomenuti vrlvind ne moras bit genije,ko ni za drop pod,ko ni za lend spider,ko ni za trupe kaj nikad ne bjeze i imaju 3+ sejv od skoro svega.
Ponekad se pitam zakaj eldar guardijan ili dark eldar warrior(u biti svi modeli sa sejvom 5+) kostaju 8 bodova zabog sejva kad sam valjda u zivotu bacio taj sejv mozda 10 puta(naime ne baca ga se cesto)-i to sam kad se transport razleti a onda su i tak mrtvi pa nije bed kaj nisi sejvo.Tak da bi bilo ok da nemaju sejv(jer ga nikad ne bacas) i da kostaju 5 pts-a. _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: uto stu 08, 2005 8:24 am Naslov: |
|
|
Jebiga to ti je tak kad oni su najbolji i kaj ćemo.Ak ti smeta skupljaj ih i ti Space marinsi su zbilja najbolji i ak staviš sve one najbolje stvari su neuništivi i imaju sve rirolove i apotekare u svakom squadu i ti squadovi pucaju virlvind rakete i bacaju minska polja koja sve ubijaju na četri +, ali to nije sve oni nose sva oružja str9 infiltriraju se,love tenkove ko od šale,voze najače bajkove na cjelom svemiru imaju trinaest tisuća lendspidera koji su neuništivi,a pritom i lebde.
Joj što volim kad skupljam rasu koja ne može umrijeti od nikoga ako ju dobro složiš,a vi ostali kaj sklupljate sve ostale rase koje su inferiorne prema svemirskim marinsima pokopajte se i nikada više nemojte skupljati igru u kojoj se netko nekim slučajem može braniti sa prokletim 3+ sajvom.NIKADA ,STE ČULI, NIKADAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
JES!
Pardon jesam li ja tu napomenuo da se ova igra igra kockicama? _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: uto stu 08, 2005 9:54 am Naslov: |
|
|
čovječe,prvi pametni mcKrulikov post.Čak bih i rekao:Kruno-in ya face!Ne,ček,sorry,na eldarski način:Up ya ass... 8) _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|