| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Grimgor
Pridružen/a: 28. 12. 2005. Postovi: 30 Lokacija: Vingorje(onaj grad kraj brodske selendre)
|
Postano: pet pro 30, 2005 9:51 pm Naslov: Dva IG pitanja! |
|
|
Koje mi je oruzje najbolje za IG sentinele?I sto su to biopodi?Tek pocinjem sa 40k pa neznam.  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: sub pro 31, 2005 12:39 am Naslov: |
|
|
a) Ovisi za kaj ih hoćeš. Protiv tenkova lascannon (a onda možeš pridodati i HKM, naručito ak namjeravaš imat više sentinela u istom unitu - salva raketa je dosta efikasna protiv dreadova i sličnih srednjeoklopljenih stvari), protiv T4 vojski (marinci, necroni) uzmi multilaser - tri šusa koji woundaju na 2+, dok je autocannon dobar protiv trenutačno omnipresentnih land speedera, kao i protiv svih orkovskih vozila (osim dreadova)
b) Dvonožac. U tvom konkretnom slučaju vjerojatno Sentinel. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: sub pro 31, 2005 10:24 am Naslov: |
|
|
Ak pitas za bipode koje sam ja spominjao sa onim oružjem,to su ti nožice na koje stavis pljucu,znas ono ko šmajseri.
A sto se tice sentinela meni najvise pasu multilaseri,dodju malo bodova, dosta rokaju i imaju velik strength i velik range 36".ak pogodiš može se svašta napravit. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Grimgor
Pridružen/a: 28. 12. 2005. Postovi: 30 Lokacija: Vingorje(onaj grad kraj brodske selendre)
|
Postano: sub pro 31, 2005 10:37 am Naslov: |
|
|
| Hvala. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: sub pro 31, 2005 12:58 pm Naslov: |