| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Corin

|
Postano: čet vel 02, 2006 3:29 pm Naslov: |
|
|
ne vidim gdje je problem... (istina, tek sam se probudio, pa sam mozda fulao...)
dakle.. koliko ja vidim, Rule Book, opisuje sto radi skill infiltrate, dok codex CSM ti kaze tko a u chaos vojsci smije koristiti a tko ne....
Codex ti ne govori kako radi infiltrate, on samo kaze tko ga koristi...
Rule book opisuje skill...i to je to
_C
btw... topic prebacen na 40k dio... |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: čet vel 02, 2006 3:52 pm Naslov: |
|
|
mislim ljudi da serete
jer vas strah.....
ali sve jedno jel se on moze infiltrairati ili ne kad znam da nitko protiv toga nebi igrao da to slozim....... _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Djuro

|
Postano: čet vel 02, 2006 6:36 pm Naslov: c |
|
|
nadam se sabole da sad uvidjas sav besmisao takvog pristupa igri
koja je u biti DRUSTVENA IGRA
ali evo disko kingze ja cu igrat protiv tebe ak mi iznfiltriras sve to kaj bi htio a ja cu igrati po pravilima koja jesu jel dil? _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
Models in Army: 509
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: čet vel 02, 2006 6:47 pm Naslov: |
|
|
nije to disko king neg joža.Btw osto ti je jedan marinac s plazmom kod mene. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet vel 02, 2006 7:29 pm Naslov: |
|
|
Naš šta pilim ti ja drva vama i vašim sloganizerima!
Jebote Aleluja,jebeni Rašo! _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet vel 02, 2006 9:09 pm Naslov: |
|
|
| Corin je napisao/la: |
ne vidim gdje je problem... (istina, tek sam se probudio, pa sam mozda fulao...)
dakle.. koliko ja vidim, Rule Book, opisuje sto radi skill infiltrate, dok codex CSM ti kaze tko a u chaos vojsci smije koristiti a tko ne....
Codex ti ne govori kako radi infiltrate, on samo kaze tko ga koristi...
Rule book opisuje skill...i to je to
_C
btw... topic prebacen na 40k dio... |
Slazem se s tobom Corine,kao sto sam i napisao.
Ovo u biti JE drustvena igra.
Dark Cross,sine -bez uvrede nemas se s cim kurcit,sto bi reko nas narod imas se jos zganaca najest kad mislish da me strah
Sve da to i mozes(a gle nemres),nije bed
-igraj protiv darijevih tyranida ,vojske od 200 modela pa ces vidjet kad ti se stisne govno u shupku jer ti ih je on 50 navalio na kicmu.
-Ili daj se pliz infiltriraj orkiju.Pliz
-Ili Djuri,koji uzme evo samo 10 land speedera u 1500 bodova,a moze i taktikalce-a moze i 30 terminatora.
-ili evo meni dodji na listu od 21 dark lancea(S8 ap2)+20 wychica i lord u 1500 bodova
-ili nije bed Rasho ima battle cannon i dovoljno gardista da se s njima zabavljash do kraja partije
-ili ti sabol stavi titana
-ili ti Bero dodje s avijacijom
Svi gore navedeni primjeri vishe ili manje siluju igru ako nisu napravljeni po nekom kurcevom rulebooku(a ovi gore navedeni su legalni do kraja).
Nemoj silovat- ak imas potrebu imat velku kitu(aka Deamon Prinza) onda ju bar izvadi da ju svi vide,pa se onda kurci a nemoj ju infiltrirat(lagano s guza prikradat se) nego budi mosho
sori moro sam... _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: čet vel 02, 2006 9:49 pm Naslov: |
|
|
smjesno....
oko ceg se ti uzrujavas kruno moj komentar je bila zajeba......
nemres vjerovati da se ti to tak zestis a u pitanju je sam igra
ps. ovo pitanje je bilo postavljeno sam iz principa jer su gw-ovci opet nejasno to objasnili.....
i jos nes za kraj nemoj se tak samnom razgovarati nekulturno pa ca i preko kompa..... :wink: _________________ Repent yourselves!
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pet vel 03, 2006 12:32 am Naslov: |
|
|
Momak,uletio si prebahato.Te "kao" potpuno naivno postavio pitanje kao je'l bi ja sad mogo malo silovat pravila...
Dosta mi je ljudi koji idu trazit najjadnije varijante unutar 40k da bi se igrali,pa stovishe i kupe vojsku da bi mogli iskoristit iste.
Mozda ti nisi jedan od tih ljudi-vrijeme ce pokazati...
Sori stari,al ti ja ne vjerijuem da si se isho zajebavat jer vec pishemo drugu starnu posta i jedno 4 razlicita covjeka su ti rekli da to pravilo nemresh koristit,onda si isho prcat-pa sam te opro
Poshteno?
je _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: pet vel 03, 2006 10:44 am Naslov: |
|
|
Ovdje je inače stajala nekoć ponosna uvreda na račun Krunkove ali pošto se ja zbilja ne želim nikome zamjeriti jer je to zbilja nepotrebno pogotovo ne za klince ali i za ljude koji su u duši klinci ja se ispričavam.I to ne samo Kruni već svima. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two.
Zadnja promjena: mkrulik@inet.hr; pet vel 03, 2006 11:09 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: pet vel 03, 2006 10:52 am Naslov: |
|
|
Inače ja sam začetnik te ideje i ako si nekog uvrijedio postom to si uvrijedio mene,sad da li sam ja klinac koji pokušava silovati pravila-možda(ali ja tako i onako ne igram sa demon princom-bar ne takvim),ali ja sam siguran da se to može meni objasniti na neki drugi način a ne na taj da ti meni govoriš da sam ja glupi klinac koji vara(priznajem to samo ponekad,i to više manje nesvjesno). _________________ What was pink now is blue,
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: pet vel 03, 2006 11:17 am Naslov: |
|
|
Slazem se igore, takodjer onaj komentar krunin ustvari je isao meni ali kako god, vjerovao on ili ne ja sam se zajebavao vise ili manje jer mi je jasno da nema smisla infiltrirati demon princa koji je po pravilima oko 10 inaca velik itd....ali i dalje nemoj se samnom razgovarati vise tak jer si nismo mi bas tak dobri kruno, ako smo si uopce mi ok? :wink: _________________ Repent yourselves!
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pet vel 03, 2006 11:24 am Naslov: |
|
|
Kaj sam te uvrijedio mkrulice?
Nije bila namjera 8) -ovo uopce nije upuceno tebi. Nisi ti uletio cudnovato,ak nesto Dark Cross pita,odgovore mi mu vishe ljudi i onda ide zajabavat-onda ne bih rekao da si ti tu zasluzio bit uvrijedjen
Ak si ti zacetnik te ideje,nemoj se uvrijedit al ideja ne moze stimat jer to tak nije.A jesam li ja nes reko na toj racun.nisam.Sori,greska u komunikaciji.
Da je infiltracija DP natezanje pravila je,sad smo to rijeshili a ti se nemoj nis uvrijdit jer se ja opce nisam tebi piso  _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
Ezav

Pridružen/a: 25. 03. 2005. Postovi: 1016 Lokacija: Vrapce - zelena soba
|
Postano: pet vel 03, 2006 12:56 pm Naslov: |
|
|
Ajmo sada ljudi natrag na topic pliz......
Ovak koliko ja svacam pravila (znaci nemora biti da sam u pravu)...
da je da su po GW core pravila uvijek u pravu ak nije izaslo nesto novijeg datuma (erta, C. A. , codex).....
Znaci po tome se demon princ moze inflitrirati jerbo je rule book noviji od codexa a nije izasala erata da to ispravi.......
i po meni se demon pricn moze onda Deep strike raditi...
To cak nije rupa u pravilima po meni........
ali tko to koristi dobiva etiketu power gamera i supka  _________________ Gljiva |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: pet vel 03, 2006 3:20 pm Naslov: |
|
|
Da kužiš to je ok ali ako je to skill a ne abiliti što mu kupuješ onda ne mjenja koliko sam skužo. _________________ What was pink now is blue,
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: pet vel 03, 2006 3:45 pm Naslov: |
|
|
Ufff!
Ajde se ne svađajte zbog pizdarija pod prvo, a pod drugo : NE BRKAJTE KRUŠKE I JABUKE!
Pravila koja su printana u Rulebooku 40000 su općenita pravila , za sve vojske, i mjenjaju pravila iz pojedinačnih kodeksa koja su u direktnoj konfrontaciji!
Međutim, NE mjenjaju se pravila iz tvog Codexa - Daemonprinc sa stature se i dalje NE infiltrira - jer ti to jasno piše u Codexu, a u Ruleebooku nije izašlo nikakvo pravilo koje bi to pobilo!
U faking rulbuku nema dost mjesta da pojedinačno pišu za svaki lik šta može ,a šta ne; na Codexima ostaju te pojedinosti.
Npr. , Khorne Berzerkeri se NE infiltriraju zato jer su faking munjeni , a Čevos se NEMRE infiltrirat jer je mrcina velka 20 metara, i teško će se šćućurit iza bukve!!!
Makar je ovo Fantasy igra,i glupo je tražit neku logiku, ipak se ponekad može potražit rješenje koje je očito... |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|